2777
2789
عنوان

کیا خودشون یا بچشون تک فرزنده

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 48 پست
مادر من دوتا خودش سقط کرده چون بچه دوس نداشته. الان خیلی پشیمونه.  من مسافرت ک میرم باهمسرم د ...

متاسمانی خیلی از خانومها با فکر اینکه بچه مزاحمت راحتی‌ها و مسافرت‌ها و لذتهاشون هست بچه هاشون رو سقط میکنن و با این کار هم این دنیا و هم اون دنیاشون رو از بین میبرن

من خودم در حال حاضر آرزوم بود تک فرزند باشم چون از وجود خواهر و برادرها فقط دردسر و اشتباهات فاحش زندگی شون انقد غصه خوردم و پاسوزشون شدم داغون شدم اصلا نفهمیدم چطور زندگی کردم 

خودمم دو تا بچه دارم خداییش از وقتی دومی اومده حواسم و رسیدگی م به اولی کمتر شده چون واقعا نمی رسم و خیلی خسته کننده س 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر من دوتا خودش سقط کرده چون بچه دوس نداشته. الان خیلی پشیمونه.  من مسافرت ک میرم باهمسرم د ...

دقیقا باورت میشه من عید رفتم مسافرت برگشتم انقدر به مادرم سخت گذشته بود احساس کردم از چهره اش انگار پیر شده بود چهره اش😪 اعصابم داغون شد خوشی سفر رو شست برد یه لحظه😐

آره واقعا خواهر و برادر داشتن خیلی خوبه  اصلا نمیتونم تصور کنم اگر خواهر نداشتم چی کار می‌کرد ...

دقیقا.. ما نباید الان ببینیم که خودمون جوون هستیم و بچه کوچیکه.. چندسال دیگه پیر شدیم مریض شدیم . خیلی وقتا ی چیزایی رو نمیشه به پدرمادر گفت نمیشه به دوست گفت هرکسی تو زندگی جای خودشو داره