دوستان سلام دوقلوهای من اخر هفت ماه هستن و اگه بخوان راحت روزی سه کاسه سوپ رقیق شده رو میخورن ولی توی سایت های مختلف زده کلا چهار تا شیش قاشق انواع پوره و فرنی رو بدید نکنه من دارم زیاد بشون میدم و براشون بد بشه شما چ تجربه ای دارید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام فدات ببخشید خیلی وقت بود نی نی سایت نیومده بودم من چهارروز دیگه میرم سرکار ینی از یکسالگی بچه ها خیلی استرس دارم دلم براشون میسوزه حالا خستگیه خودم ب کنار
من الن ۳ ماهه رفتم سرکار همون خوبه رفتم چون خیلی بهم خوش میگذره و اینکه بچم مستقل شده و ای ...
وای چقددد حرفت بم انرژی داد عزیزم من پس فردا قراره شروع کنم فقط من مشکلم اینه کسی بچه هامو نمیگیره باز اگه یکی بود مادرشوهری کسی کمک میکرد الانم شوهرم گفته میگیرمشون ولی میترسم از پسشون برنیاد
شوهر که بگیره عالیه و خیالت جمع باشه خدا خودش کمکت میکنه عزیزم گرونیه و کار واجبه&nbs ...
ما پولامون یکیه همشو میریزیم تو ی کارت علنا چیزی ب من اضافه نمیشه فقط دارم میرم ک قسطا رم بتونیم بدیم از ی طرف دولتیه اگه نرم استخدامم میسوزه تاالان یکماهه مریضن یا اسهال یا سرماخوردگی هنوز کامل خوب نشدن دندونشون داره درمیاد همش گریه میکنن ینی ی خواب درست حسابی ندارم بخدا