2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 94 پست
نه. اما دغدغت نباشه.دلیل ناراحتیت نباشه. شرایط خوب پیش اومد ازدواج کن.اما با زور از خدا نخواه

خب خسته شدم از مجردی

اگر با زور بود .موردایی داشتم.ازدواج میکردن خب.من اونیو میخوام که واقعا برای زندگی پسندش کنم.بدونم بعدا پشیمون نمیشم

اره درسته ولی منم با اینکه ۱۷ سالمه ترجیح دادم سنتی باشه و دوست نداشتم با کسی دوست باشم

خب ببین اگر از اشناها کسی معرفیم کنه هم مشکلی ندارم

اما اینکه خودم برم سراغ معرف زیاد خوشم نمیاد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب ببین اگر از اشناها کسی معرفیم کنه هم مشکلی ندارم اما اینکه خودم برم سراغ معرف زیاد خوشم نمیاد

اشکالی نداره ک عزیزم

منم ی هفتس ک به یک معرف گفتم انشاءالله اگ خدا بخاد اخر این ماه قراره بیان خاستگاریم

از کجا میخان بفهمن ب معرف گفتی؟

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛
خب خسته شدم از مجردی اگر با زور بود .موردایی داشتم.ازدواج میکردن خب.من اونیو میخوام که واقعا برای ز ...

حیف که نمیتونم بگم. اگر میتونستم از تجربه هام میگفتم تا یکم اروم بشی

زدم

ممنون گلم به نیتت خوندم حاجت روابشی

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤
انشالله خوشبخت بشی شما چند سالته ؟ معرف تو محلتونه ؟

انشاءالله

ممنون گلم همچنین

من ۱۷ سالمه

ن معرف از جای دیگس ولی یکی ک نزدیکای شهر خودمونه پیدا شه خداروشکر

انشاءالله ممنون گلم همچنین من ۱۷ سالمه ن معرف از جای دیگس ولی یکی ک نزدیکای شهر خودمونه پیدا شه خ ...

یه خانومی بود خیلی سال پیش تو نی نی سایت شماره شخصیو بهم داد

گف ایشون معرف هستن بهش زنگ بزن.هر کجا که باشی واست خاستگار میفرسته.هر جای ایران

میگف واسه من تاحالا چند نفر معرفی کرده

ویژگی های خاستگارتم خودت میگی مثلا چطور ادمی میخوای.با همون شرایط میفرسته

منتها من هیچ وقت به اون شماره زنگ نزدم

و پاکشم کردم

یه خانومی بود خیلی سال پیش تو نی نی سایت شماره شخصیو بهم داد گف ایشون معرف هستن بهش زنگ بزن.هر کجا ...

میخای من بهت ایدی یه معرف رو بدم؟؟

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز