2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 94 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم تا ازدواج نکردیم فکر میکنیم چه خبره .من شرایط خونه پدریتو نمیدونم.ولی اگر از نظر تنهاییه به این فکر کن اگر شوهرت خوب نباشه تنهاییت بدتر میشه. اگر پدر و مادرت دعوات کردن و ناراحت شدی ولی شوهر بد داشته باشی و دعوات کنه خیلی دردش بیشتره. میدونم پیش خودت میگی خب خدا بهت شوهر خوب بده یا اینکه اگر شوهر خوبی داشته باشی هیچکدوم از اینا نیست. ولی ادم سرنوشت رو نمیدونه. کسی که سر راهت قرار میگیره قسمتته. 

تا آخر عمر که نمیتونه مجرد بمونه آخه مجردی چه حالی داره که حالشو بکنه

همین ....

نمیدونم چرا اینجوری فکر میکنن

خب من دوس ندارم تا اخر عمرم تنها زندگی کنم.اینو به چه زبونی بگم

عزیزم تا ازدواج نکردیم فکر میکنیم چه خبره .من شرایط خونه پدریتو نمیدونم.ولی اگر از نظر تنهاییه به ای ...

یعنی شما میگی تا اخر عمرم مجرد بمونم؟

نه شرایط خونه و خونوادم خوبه.سخت میشه اما دلیل نداره بخاطرش ازدواج اجباری کنم

خاستگارم تا حدودی داشتم تاحالا

انتخابم نیستن .و نبودن

از ۳۰ به بالا دیگه به فکر طلاقم بیکار نیستم کارهای یه نرد غریبه رو بکنم اخرشم خیانت کنه

دیگه همه شوهرا که قرار نیست خیانت بکنن

والا من اطرافم ازدواجایی دیدم که از فرش به عرش رسیدن

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست
دیگه همه شوهرا که قرار نیست خیانت بکنن والا من اطرافم ازدواجایی دیدم که از فرش به عرش رسیدن

کسی که شکست خورده

میاد میگه ازدواج بده

کاش مجرد میموندم.خب الان تو خود نی نی سایت اینهمه خانم خوشبخت هس

تو درو همسایمون

.....

یعنی شما میگی تا اخر عمرم مجرد بمونم؟ نه شرایط خونه و خونوادم خوبه.سخت میشه اما دلیل نداره بخاطرش ا ...

نه. اما دغدغت نباشه.دلیل ناراحتیت نباشه. شرایط خوب پیش اومد ازدواج کن.اما با زور از خدا نخواه

مستقل شدن که خیلی خوبه

ببین هر چیزی تا یه زمانی برات جذابه

منم محتاج خانواده نیستم از نظر مالی .

اما همینم برات کامل نیس

بالاخره یه زندگی خوب دنیا بهت بدهکاره

هر چقدرم زیبا .مهربون خوش تیپ باوقار پولدار متشخص باشی

بازم زندگیت کامل نیس

دیگه همه شوهرا که قرار نیست خیانت بکنن والا من اطرافم ازدواجایی دیدم که از فرش به عرش رسیدن

به نظر من همشون میکنن منظورم فقط جنسی نیس

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 19 ساعت پیش
2791
2779
2792