هر کاری یاد بگیری ضرر نکردی . همین داروخونه عالیه . کلاسهای جهاد هم خوبه مدرک میدن . حتی شده برای حل رایگان کار کنی در ازاش بهت کار یاد بدن من ی بار رفتم قنادی گفتم ب من کار یاد بدین منم براتون کار میکنم منتها کلاسام شروع شد اما بازم ی چیزایی یاد گرفتم . حالا قنادی رو آدم تو گوگل هم میتونه یاد بگیره .ولی مثلا نسخه پیچی داروخونه رو نه . اکثر داروخونه ها هم ک بیمه میکنن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مثلاً همین جهاد همه شهرها شعبه داره .مدرک هم میده فنی حرفه ای هم رایگان کلاس میذاره مدرکش هم معتبره حتی تو کشورهای خارجی . من خودم مدرک قالیبافی گرفتم همشو هم از تو گوگل یاد گرفتم. ببین به چی علاقه داری ولی حتمااااا ی مهارت یاد بگیر . من وقتی ۱۳ سالم بود رفتم آرایشگاه سرکوچمون گفتم من بند بلدم بندازم برات کار میکنم توام کار یادم بده ک البته یاد نداد ولی خب خودم نگاه کردم خیلی چیزا یاد گرفتم . از اینطور کارا دیگ . ولی خب جهاد خیلی خوبه نسخه پیچی هم داره فکر میکنم