2789
عنوان

کار

72 بازدید | 5 پست

درسم باید یکسال دیگ تموم میشد ولی این ترم عقب افتادم بخاطر مشکلات آموزشی واحد ندادن 

عملا تا مهر بیکارم 

بنظرتون چکاری کنم 

دوره مهارت داروخونه چجوریه؟حقوقش چنده؟اصلا نیرو میخان؟

کار دیگم اگ میدونین پیشنهاد بدین 

هر کاری یاد بگیری ضرر نکردی . همین داروخونه عالیه . کلاسهای جهاد هم خوبه مدرک میدن . حتی شده برای حل رایگان کار کنی در ازاش بهت کار یاد بدن من ی بار رفتم قنادی گفتم ب من کار یاد بدین منم براتون کار میکنم منتها کلاسام شروع شد اما بازم ی چیزایی یاد گرفتم . حالا قنادی رو آدم تو گوگل هم می‌تونه یاد بگیره .ولی مثلا نسخه پیچی داروخونه رو نه . اکثر داروخونه ها هم ک بیمه میکنن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از کجا شروع کنم ک مدرک معتبر بدن؟

مثلاً همین جهاد همه شهرها شعبه داره .مدرک هم میده فنی حرفه ای هم رایگان کلاس می‌ذاره مدرکش هم معتبره حتی تو کشورهای خارجی . من خودم مدرک قالیبافی گرفتم همشو هم از تو گوگل یاد گرفتم. ببین به چی علاقه داری ولی حتمااااا ی مهارت یاد بگیر . من وقتی ۱۳ سالم بود رفتم آرایشگاه سرکوچمون گفتم من بند بلدم بندازم برات کار میکنم توام کار یادم بده ک البته یاد نداد ولی خب خودم نگاه کردم خیلی چیزا یاد گرفتم . از اینطور کارا دیگ . ولی خب جهاد خیلی خوبه نسخه پیچی هم داره فکر میکنم 

مثلاً همین جهاد همه شهرها شعبه داره .مدرک هم میده فنی حرفه ای هم رایگان کلاس می‌ذاره مدرکش هم معتبره ...

من مشهدم اینجا کلاس و دوره زیاده 

فقط بین مهارت ها موندم کدوم بهتره البته بجز آرایشگری