2777
2789
فداتشم گل نازم امیدوارم همیشه شاد باشی دعا کن امسال ب چیزی ک میخوام برسم🥺🤍

عزیزدلی، چشم حتما موقع اذان ویژه تر از هر وقت دیگه ای برات دعا میکنم و آرزو دارم نوبت بعدی شما باشی برای رسیدن به آرزوهات 😍❤️🤲🏼

خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
فهمید تویی؟

ما یه اکیپ بودیم تو کلاس هنر

به معلمم گفته بود ینی فلانیه ک به من پیام داده؟(اسم منو گفته)

معلمم اومد به من گف اصلا گردن نگرفتم گفتم نه چ تهفه ایه چرا باید پیام بدم ب اون

البته روش ک کراش بودم ب معلممون گفته بودم بعدش بم گف اونم از تو خوشش میاد اخه انگاری از معلممون پرسیده ک منم تو گروه هستم یا ن 

حس میکنم معلممون نزاشت ما باهم رل باشیم ...

اخه تو اون بازه زمانی یکی از بچه های کلاس شدید رو من کراش بود حتی خواستگاری اینا هم اومدن

ف کنم کراشم اون فهمید کلا بیخیال شد یا اینکه تیچرم گفته اون اونو دوس داره تو بیخیال شو

بعد مدتی فهمیدم ک با رفیق صمیمیم رل شدن 

البته خداروشکر نمیدونس رفیقم ک من رو اون کراش بودم ی زمانی

خلاصه ک عن نکن خودتو اگ بخاد خودش با پای خودش میاد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزدلی، چشم حتما موقع اذان ویژه تر از هر وقت دیگه ای برات دعا میکنم و آرزو دارم نوبت بعدی شما باشی ...

الهی چق مهربونی تو مرسی عزیزدلم🥺💕😍🫂

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
ما یه اکیپ بودیم تو کلاس هنر به معلمم گفته بود ینی فلانیه ک به من پیام داده؟(اسم منو گفته) معلمم ا ...

نمیدونم چی بگم... امیدوارم بهترینا برات رقم بخورن عزیزم

خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(: