2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

گیج شدم یکی میگه بده یکی میگه نده😐

وقتی قرار نیست بفهمه تویی چرا ندی 

خودم چندین بار این کارو کردم 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     
بعضیا میگن طرف دیوونه ست😂 گیج شدم، ایشالله حست درست باشه عزیزم 🥲❤️

همینه الان دم اذانه دعا میکنم برات ک قدم پا پیش بذاره:) خبرشووو حتما بده😍😍😍😍

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
اونو حواسم هست بهش، اما کلا آدمیه که به سمتش قدم برداری اونم برات قدم برمی‌داره

بذار اونی ک قدمو برمیداره اون باشه ن تو 🙂امیدوارم بهترینا رقم بخوره و هر چی ک ب صلاحه

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
از یه طرفم نگرانه یه موضوعیم، دورش پُره دختر کرده چند سالی البته یه مدتیه که دیگه مثل سابق نیس.... و ...

ب پیر همینهههه مطمئن باش 😂خودم با کسی ک داداشم دوسش داره همین رفتارو دارم بخدا😌دختر عممه

همینه الان دم اذانه دعا میکنم برات ک قدم پا پیش بذاره:) خبرشووو حتما بده😍😍😍😍

مرسی عزیزدلمممممم، ایشالله. منم برات کلی دعا میکنم که بهترینا برات رقم بخورن 😍😍❤️❤️

خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
بذار اونی ک قدمو برمیداره اون باشه ن تو 🙂امیدوارم بهترینا رقم بخوره و هر چی ک ب صلاحه

قطعا همینه، مرسی عزیزم منم برات بهترینا رو آرزو دارم 😍😍😍❤️❤️

نتیجه  داده تا الان؟

نه واسه عشق و عاشقی که نکردم 

واسع امتحان کردنشون بود 🤪

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     
ب پیر همینهههه مطمئن باش 😂خودم با کسی ک داداشم دوسش داره همین رفتارو دارم بخدا😌دختر عممه

هربارم اون وارد جمع میشه، منو خواهرش یه جوری نگام می‌کنه...

ای جانم ایشالله داداشت برسه بهش 🤲🏼🤲😍😍

مرسی عزیزدلمممممم، ایشالله. منم برات کلی دعا میکنم که بهترینا برات رقم بخورن 😍😍❤️❤️

فداتشم گل نازم امیدوارم همیشه شاد باشی دعا کن امسال ب چیزی ک میخوام برسم🥺🤍

قطعا همینه، مرسی عزیزم منم برات بهترینا رو آرزو دارم 😍😍😍❤️❤️

مرسییییییی عزیزدلم🥺💕💕💕

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز