2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی دستگیرت نمیشه 

ولی پیام بده ببین چجوریه جواب دادنش 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     
اره نزدیک

چ نسبتی داره؟ لو ندی خودتو نگی کی هستیا اگ جوابش منفی بود دیگ نمیشه اصن باهاش حرف زد سعی کن یه جوری بفهمی اون رو یکی کراش هست یا ن 

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
خیلیم مغروره:/

حالا نمی‌فهمه  که تویی پیام بده بعد دوهفته کلا دیلیت اکانت بزن 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     
چ نسبتی داره؟ لو ندی خودتو نگی کی هستیا اگ جوابش منفی بود دیگ نمیشه اصن باهاش حرف زد سعی کن یه جوری ...

پسر خالمه. نه اصلا نباید بفهمه منم، چه جوری بفهمم؟

خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
پسر خالمه. نه اصلا نباید بفهمه منم، چه جوری بفهمم؟

خواهر نداره؟ سعی کن از این طریق بفهمی ببخشید چند سالتونه تا بهتر بتونم راهنمایی کنم

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻