2777
2789
پسر خالمه. نه اصلا نباید بفهمه منم، چه جوری بفهمم؟

😂شاید خالت تو رو براش در نظر بگیره ان شالله همینطور بشه💕دوستم ک خاله هاش تورش کردن😅😅

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خواهر نداره؟ سعی کن از این طریق بفهمی ببخشید چند سالتونه تا بهتر بتونم راهنمایی کنم

چرا داره، بالا گفتم من ۲۰ اون ۲۲

خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
😂شاید خالت تو رو براش در نظر بگیره ان شالله همینطور بشه💕دوستم ک خاله هاش تورش کردن😅😅

مرسی عزیزم 😍❤️ والا یه بار مستقیم تو جمع یه چیزایی گفت البته چند سال پیش

پس میخای پیام بدی که چی بشه؟ که الکی آروم شی یه رابطه بارزش و دروغی بسازی ؟ که برا اون هیچ معنی ندار ...

هدفم رابطه ساختن دروغی نیس، گفتم شاید از این طریق بفهمم کراش داره رو کسی یا نه

تو تلگرام بهتره یا اینستا؟

اینستا 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     
چرا داره، بالا گفتم من ۲۰ اون ۲۲

خب سعی کن بگی داداش دوستم خیلی باهاش راحته خیلی همه چیو بهش میگه مثلا خودت اگ داداش داری بگو منم باهاش راحتم حتی میدونم مثلا روی کی کراش دارع تو چی میدونی داداشت رو کی کراش داره؟  الان من داداشم رو دختر عمم کراشه من نتونستم بگم بهش هیچ وقت چون هنو شرایطش جور نی ولی تو بگو 😐شاید اینطور خوب باشه

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
مرسی عزیزم 😍❤️ والا یه بار مستقیم تو جمع یه چیزایی گفت البته چند سال پیش

😍🥺

خب خوبه دیگ ان شالله قسمت همین فق بستگی داره خالت چق جدی گفته باشه! چیدگف

خب سعی کن بگی داداش دوستم خیلی باهاش راحته خیلی همه چیو بهش میگه مثلا خودت اگ داداش داری بگو منم باه ...

میدونی مشکل چیه؟ ما از بچگی مثل کارد و پنیر بودیم، الان تازه چند ساله که کم کم مثل آدم رفتار میکنیم البته نه خیلی گرم اما دیگه مثل سابقم نیستیم....

البته رفتار اون گاهی خیلی گرمه و توجه نشون میده از خودش و گاهی اوقاتم سرد و بی توجه، بعضی وقتا هم از عمد نادیده میگیره منو...

😍🥺 خب خوبه دیگ ان شالله قسمت همین فق بستگی داره خالت چق جدی گفته باشه! چیدگف

یه بار مهمونی اومدن خونمون، بعد من داشتم ظرفای میوه رو میذاشتم روی میز که تا اومدن روی میز خالم بذارم، یکی از میوه ها افتاد، اومدم دوباره بذارم باز افتاد، باز گذاشتم دوباره افتاد....:/ آخرش خالم گفت خدانکنه من یوقت بیام خواستگاری اینطوری هول کردی.... دقیق یادم نیست جمله بندی شو اما کلمه خواستگاری رو مستقیم گفت

امیدوارم جواب بده

بعد بیا بگو چی شد تگم کن

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

ایشالا هرکی این کانالو فالو کنه به حاجت دلش برسه

@Rokkysprofil

تو قسمت سرچ پیامرسان روبیکا سرچش کنید

اسکار غمناک ترین جمله هم میرسه به نیما یوشیج که میگه:                      دیدمش ، گفتم منم ، نشناخت‌ او !...^^:)❤️‍🩹🥺
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز