2777
2789

ببین ینی به هیچ وجه من الوجوه این کارو نکنی، دوستم این کارو کرد اینقدر پشیمونه که خدا میدونه

دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میدونی مشکل چیه؟ ما از بچگی مثل کارد و پنیر بودیم، الان تازه چند ساله که کم کم مثل آدم رفتار میکنیم ...

میدونی من از همینجا شنیده بودم وقتی یکی این رفتار رو با شما داشته باشه نشونه ای اینه ک از شما خوشش میاد بخدا حسم میگ خوشش امده ک این رفتارا رو باهات داره

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
یه بار مهمونی اومدن خونمون، بعد من داشتم ظرفای میوه رو میذاشتم روی میز که تا اومدن روی میز خالم بذار ...

😍😂اخیی ان شالله ک خیره ولی حواست باشه هیچ وقت تو پا پیش قدم نذاری ها شنیدم ک خیلیا با اینکه از دختره خوششون میومد ولی چون دختره رف ب پسرع گف پسره کلااا نظرش عوض شد 

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
یه بار مهمونی اومدن خونمون، بعد من داشتم ظرفای میوه رو میذاشتم روی میز که تا اومدن روی میز خالم بذار ...

نگا اگر همین الانا خواستگار داشته باشی ب جزو پسر خالت ک هنو معلوم نی اگ خواستگار داری سعی کن یه جوری ب دختر خالت بگی ک خواستگار دارم شک نکن ب مامانش میگه ک اینطور زود دست ب کار میشن🥺نمیدونم من چرا ذوق دارم برات🤣

میدونی من از همینجا شنیده بودم وقتی یکی این رفتار رو با شما داشته باشه نشونه ای اینه ک از شما خوشش م ...

بعضیا میگن طرف دیوونه ست😂 گیج شدم، ایشالله حست درست باشه عزیزم 🥲❤️

خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
😍😂اخیی ان شالله ک خیره ولی حواست باشه هیچ وقت تو پا پیش قدم نذاری ها شنیدم ک خیلیا با اینکه از دخت ...

اونو حواسم هست بهش، اما کلا آدمیه که به سمتش قدم برداری اونم برات قدم برمی‌داره

نگا اگر همین الانا خواستگار داشته باشی ب جزو پسر خالت ک هنو معلوم نی اگ خواستگار داری سعی کن یه جوری ...

از یه طرفم نگرانه یه موضوعیم، دورش پُره دختر کرده چند سالی البته یه مدتیه که دیگه مثل سابق نیس.... والا خواهرشم یه مدتی بود میخواست خیلی صمیمی تر شه باهام، حتی جلوی اون یه سری سوالا میپرسید و اونم که تا قبلش سرش تو گوشیش بود یکدفعه سرشو بلند میکرد و توجه میکرد به حرفام.... یه حسی بهم می‌گفت خواهرش بی دلیل نیست که میخواد نزدیک شه بهم اما من یکاری کردم که اگه اون خواست کاری کنه یوقت واسطه نفرسه، خودش باید بیاد جلو ....

ای جانم مرسی از انرژی مثبتت عزیزدلمممممم😍😍😍😍😍