saraalone مدیر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 1997 عنوان کراش... | مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 64 پست بنظرتون با اکانت فیک به کراشم پیام بدم چیزه خاصی دستگیرم میشه؟ (با هم تا حالا تو رابطه نبودیم) خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(: 1402/02/10 | 14:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saraalone مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 1997 خودم گفتم چرا گفتیییییی؟؟؟ فامیل بود ؟ خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
دیوت_کورد عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 2252 چرا گفتیییییی؟؟؟ فامیل بود ؟ پسرداییمخر شدم دیگ در دایره ی قسمت،،🖤ما نقطه ی تسلیمیم🖤...لطف آنچه تو اندیشی🖤..حکم آنچه تو فرمایی🖤
__melika__ عضویت: 1401/04/08 تعداد پست: 7894 گیج شدم یکی میگه بده یکی میگه نده😐 وقتی قرار نیست بفهمه تویی چرا ندی خودم چندین بار این کارو کردم به لحظه ها وابسته نشو... خوب یا بد همشون میگذرن :)
دختر_شمالیی عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 6964 بعضیا میگن طرف دیوونه ست😂 گیج شدم، ایشالله حست درست باشه عزیزم 🥲❤️ همینه الان دم اذانه دعا میکنم برات ک قدم پا پیش بذاره:) خبرشووو حتما بده😍😍😍😍 یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
دختر_شمالیی عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 6964 اونو حواسم هست بهش، اما کلا آدمیه که به سمتش قدم برداری اونم برات قدم برمیداره بذار اونی ک قدمو برمیداره اون باشه ن تو 🙂امیدوارم بهترینا رقم بخوره و هر چی ک ب صلاحه یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
دختر_شمالیی عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 6964 از یه طرفم نگرانه یه موضوعیم، دورش پُره دختر کرده چند سالی البته یه مدتیه که دیگه مثل سابق نیس.... و ... ب پیر همینهههه مطمئن باش 😂خودم با کسی ک داداشم دوسش داره همین رفتارو دارم بخدا😌دختر عممه یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
saraalone مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 1997 پسرداییم خر شدم دیگ دور از جون، رفتارش چطور شد بعدش؟ خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
saraalone مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 1997 وقتی قرار نیست بفهمه تویی چرا ندی خودم چندین بار این کارو کردم نتیجه داده تا الان؟ خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
saraalone مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 1997 همینه الان دم اذانه دعا میکنم برات ک قدم پا پیش بذاره:) خبرشووو حتما بده😍😍😍😍 مرسی عزیزدلمممممم، ایشالله. منم برات کلی دعا میکنم که بهترینا برات رقم بخورن 😍😍❤️❤️ خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
saraalone مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 1997 بذار اونی ک قدمو برمیداره اون باشه ن تو 🙂امیدوارم بهترینا رقم بخوره و هر چی ک ب صلاحه قطعا همینه، مرسی عزیزم منم برات بهترینا رو آرزو دارم 😍😍😍❤️❤️ خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
__melika__ عضویت: 1401/04/08 تعداد پست: 7894 نتیجه داده تا الان؟ نه واسه عشق و عاشقی که نکردم واسع امتحان کردنشون بود 🤪 به لحظه ها وابسته نشو... خوب یا بد همشون میگذرن :)
saraalone مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 1997 ب پیر همینهههه مطمئن باش 😂خودم با کسی ک داداشم دوسش داره همین رفتارو دارم بخدا😌دختر عممه هربارم اون وارد جمع میشه، منو خواهرش یه جوری نگام میکنه...ای جانم ایشالله داداشت برسه بهش 🤲🏼🤲😍😍 خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
دختر_شمالیی عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 6964 مرسی عزیزدلمممممم، ایشالله. منم برات کلی دعا میکنم که بهترینا برات رقم بخورن 😍😍❤️❤️ فداتشم گل نازم امیدوارم همیشه شاد باشی دعا کن امسال ب چیزی ک میخوام برسم🥺🤍 یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
دختر_شمالیی عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 6964 قطعا همینه، مرسی عزیزم منم برات بهترینا رو آرزو دارم 😍😍😍❤️❤️ مرسییییییی عزیزدلم🥺💕💕💕 یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
دیوت_کورد عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 2252 دور از جون، رفتارش چطور شد بعدش؟ وقتی فهمید منم سرد شد و چت ادامه پیدا نکرد در دایره ی قسمت،،🖤ما نقطه ی تسلیمیم🖤...لطف آنچه تو اندیشی🖤..حکم آنچه تو فرمایی🖤