2777
2789
عنوان

بالاخره اون چیزی که نباید میشد شددد .

| مشاهده متن کامل بحث + 2181 بازدید | 70 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی زشته با عروست همزمان باردار باشی😑😑😑😑  نباید میذاشتی حامله شی ببخشید رک دارم میگم ولی ...

تاپیکاشون نخوندی پس 😂😂

عمدا حامله شده

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

۲۰ سال بچه نیاوردی حالام ک عروست حاملس ، کسی و داری کمک حالت باشه؟؟ چون فک نکنم بعد خودت حوصلشو داشته باشی 

دختر خاله من ۴۰ سالش بود سومی و اورد الان اون دوتا دخترش بچشو بزرگ میکنن خودش میگه اعصابم نمیکشه

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
تاپیکاشون نخوندی پس 😂😂 عمدا حامله شده

نه نخوندم 

پس حدسم درسته😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بخدا زشت نیست... زشت اینه که به خاطر حرف مردم جون به موجود بی گناه رو‌بگیری...هنوز خیلیییی جوونی‌ چون عروس داری نباید بچه داشته باشی؟ چی میشه مگه؟ 

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

عزیزم‌ مبارکت باشه . خیلی خوبه ‌که ...

زندگیتون از یکنواختی در میاد؛ بنظرم بچه دار شدن دوباره تو‌ سن بالا تر  هیجان و شور به زندگی برمیگردونه .

نگران همسرتون هم نباشین ابان شوک شدن . اونی که بیشتر از همه در اینده ضعف بره برای این بچه ایشونه . مطمین باشین 😉

عزیزم خوب تصمیمی که خودت و همسرت باید بگیرید واقعا برای اینکه بچه دار بشید سنتون زیاد نیست من تقریبا ...

زندگیه هرکس متفاوته عزیزم.  شما قطعا از من سرحال تر هستید تا منی که سه شکم زاییدم‌ و بچه هام بزرگن . من پیاده روی زیاد میرم فلج میشم 

نه نخوندم  پس حدسم درسته😂

اصلااا باور هم نکنننن 

۲۵فروردین گفته با وجود عروس حامله بشم؟؟ 

الان دهمه حامله اس🤐🤐🤐

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
همسرم میگه من دیگه نزدیک ۵۰ سالمه سرپیری و معرکه گیری . پسرم هم با پوز خند گفت چه کاریه‌ اخه مامان د ...

پس حتما از مشاور کمک بگیر چون دیدگاه پسر و همسرت درست نیست اگر شما بهشون بگی میخوان جبهه بگیرن یه شخص سومی صحبت بکنه بهتره عزیزم قبل همه اینا ببین خودت شرایطش رو داری یا نه