2777
2789
عنوان

بالاخره اون چیزی که نباید میشد شددد .

| مشاهده متن کامل بحث + 2181 بازدید | 70 پست
توی دو هفته هم تصمیم گرفته هم اقدام کرده هم حامله شده

این خانومهم عروس داره هم دختر ، حس میکنم خودشو داره میکشه هرکاری عروسه انجام داد انجام بده 

عروسش حاملس اینم باید حامله شه 

عروسش قدش بلنده چرا این قدش بلند نیس 

عروسش بااین که ۲۱ سالشه سنش زیاده اما ایشون با ۳۷ سال سنش کمتر از عروسشه 

کلا قصدش معلومه😂😂

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این خانومهم عروس داره هم دختر ، حس میکنم خودشو داره میکشه هرکاری عروسه انجام داد انجام بده  عر ...

من که کلا باورش ندارم 

یه نمونه 

۱۸فروردین گفته عروسم حامله 

۲۰فرودین دو دله که خودش حامله بشه یا نه 

امروز دهمه هم خودش حامله اس هم عروسش ۳ماهشه 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

شما ۲۵ فروردین  امسال مردد بودین که اقدام کنین یا نه  الان دهم اردیبهشت دو هفته بعد از اون تاپیک  تست بارداریتون مثبت شد 🙄🙄🙄😐 

چرا اینفدر داستان سر هم میکنین 

شما حتی اگر بی بی چک میدونستین چیه  . میدونستین.  که زمان تاخیر پریود که معمولا پس از سه هفته از آخرین پریود هست  میشه ازش برای تست بارداری استفاده کرد 

البته اگر نمیخواین بگین  همون شب اقدام کردبن و همون شب باردار شدیم دقیقا عین اینکه کسی ببینه  یکی چیزی خریده  همون روز بخره  همینقدر  سریع رقابت با عروس به مرحله ی وقوع پیوست 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

از اون موقع که تاپیک زدی عروسم حسوده دارم همه تاپیکاتو میخونم. بنظرم شما راست میگی هنوز سنت کمه بچه ای و به بلوغ فکری نرسیدی. اصلا درست نیست انقد قدتو زیبایی تو و سن و سالتو به رخ عروست میکشی. فقط با اینکارت کینه ها رو تو دل عروست میکاری. من اگه جای عروست بودم لحظه ای باهات رفت و آمد نمیکردم حتی اگه به قیمت خراب شدن زندگیم تموم میشد. بس کن دیگه بکش بیرون ازش اون دختر گناه که نکرده عروس شما شده.