2777
2789
عنوان

بالاخره اون چیزی که نباید میشد شددد .

| مشاهده متن کامل بحث + 2181 بازدید | 70 پست
زندگیه هرکس متفاوته عزیزم.  شما قطعا از من سرحال تر هستید تا منی که سه شکم زاییدم‌ و بچه هام بز ...

خوب همین رو میگم ، شرایط هر کس متفاوت شما بر اساس زندگی خودت باید تصمیم بگیری ولی تا جنین بزرگ‌تر نشده تصمیم بگیر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا تایپک قبل نوشتی میخوام اقدام کنم دو دلم. الان که حانله شدی شوهر عصبانیه و شما قصد سقت داری در تعجبم

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 
تا تایپک قبل نوشتی میخوام اقدام کنم دو دلم. الان که حانله شدی شوهر عصبانیه و شما قصد سقت داری در تعج ...

سقط*

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 
تا تایپک قبل نوشتی میخوام اقدام کنم دو دلم. الان که حانله شدی شوهر عصبانیه و شما قصد سقت داری در تعج ...

توی دو هفته هم تصمیم گرفته هم اقدام کرده هم حامله شده

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
اصلااا باور هم نکنننن  ۲۵فروردین گفته با وجود عروس حامله بشم؟؟  الان دهمه حامله اس🤐🤐🤐

چی بگم من با ۲۸ سال سن نه ماهه اقدامم نمیشه

بعد یعنی این همون شب که تصمیم گرفته زده و شده😂😂😂😂😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

برو بابا من 37 سالمه مجردم اونقدری به ازدواج ناامیدم که به فکر اینم خودمو از این ماتم خونه نجات بدم ورشد کنم و....بعدها از پرورشگاخ بچه بیارم  تا اون موقع هم 40 وخورده ای سالمه بعد شما میگی 37 سالته وتو نگه داشتن یا نداشتن پاره وجود خودت شک داری؟خدایا گلایه هامو میارم پیش خودت بشنو وجواب بده که سختتتت خستممم

من اره حرف پسرم ناراحتم کرد

خیلی حسودی خدا به داد عروست برسه😩

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
چی بگم من با ۲۸ سال سن نه ماهه اقدامم نمیشه بعد یعنی این همون شب که تصمیم گرفته زده و شده😂😂😂😂😂

اره 😂😂

کلا هم تو تاپیکاش هیچوقت جواب نمیده

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
من اره حرف پسرم ناراحتم کرد

شما که نیت بچه داشتی باید فکر همه چیز و هنه حرفایی که گفته میشه باشی. و نباید ناراحت بشی

سنت برا بچه بد نیس مادر من 35 دا اشم به دنیا اورد و خودش 37 بود بچه من به دنیا اومد. ولی برای حرف مردم وجود داره باید خیلی مقاوم باشی و اهمیت به حرف مردم عروس و پسر ندی