2777
2789
عنوان

همزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 177 پست
برای رفتن جن میگین

بله 

به همسرم گفته بودن شما تو خونتون ازما بهترون دارید،

من منکر جن نیستم.

ولی برام قابل باور نیست،منو شوهرم اهل نماز و دعا هستیم....

ولی زیاد باهم دعوا میکردیم 

الان فوری قرآن میخونم....

نظرتون درمورد حرفای من چیه

پستام رو خوندی 

؟ 

پناه بردن از شیاطین جن و انس و طلسم و جادو اینا در قرآن اومده واقعیته 

اما باید با پناه بردن به خدا  و معنویت حقیقی رفعشون کرد و از راه های اشتباه دوری کرد 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی تا این حد پیش میره؟

من نمیدونم اما همزاد درجه قدرت داره    و قدرتش دست توجه اگر خیلی عصبی ناراحت باشی میتونه  هرکاری بکنه  واهل قرآن نباشی     ولی اگر اهل قرآنی  و آدم شادی هستی قدرتی یاد نداره    اما اگر تو نادیده بگیری  و زیاد قرن بخونی  میره 

اوم  صبح توهم خوش     از این تاپیک بکشیم بیرون بهتر نیست؟

من کشیدم رفتم 

خوابیدم پا شدم 

رفتم بیرون 

تونه نیمیدانم قربونت برم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

من کشیدم رفتم  خوابیدم پا شدم  رفتم بیرون  تونه نیمیدانم قربونت برم

منم خابم برد تازه الان بیدار شدم ولی هنوزم خابم میاد 

یه تاپیک بود صحفه هاش زیاد بود دورهمی آرمی ها بود 

ذخیرش نکردم قربون دستت لینکشو برام بزار یا تگم کن

‌
منم خابم برد تازه الان بیدار شدم ولی هنوزم خابم میاد  یه تاپیک بود صحفه هاش زیاد بود دورهمی آر ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9034917/دورهمی-رفقا-دت-دت-آی-لایک-دت

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

مرسی

خواش

من حس نکردم بخاطر اتفاقات زندگیم گفتم ببینم طرف چی میگه خیلی تعریفشو کردن ک راضی شدم حتی گفت دعا هم ...

منم تا حالا حسش نکردم و توی زندگیم اتفاق زیاد بوده زیاد دنبالش نرو خوب نیست

منم تا حالا حسش نکردم و توی زندگیم اتفاق زیاد بوده زیاد دنبالش نرو خوب نیست

اینو قبول دارم آره زیاد دنبالش نباید رفت...زندگی تو حالت عادی خودش بگذره خیلی بهتره هر چی بخای کنجکاوی زیاد کنی و بیشتر بدونی کارت سختتر میشه .و مطمعنا هر کی بخاد آدمی و با طلسم ببنده خدا قهرش میگیره و مطمعنا ی بلایی باللتر سرخودش میاد الان نیاد دوسال دیگع میاد 

واجبات و دوری از حرام برات اولویت باشه  ایت الکرسی هم شبا برای خودت بخون کلا محافظ  معوذ ...

انجام میدم اما شرایط هر روز انجام دادنش رو ندارم چون من سرم خیلی شلوغه