2777
2789
عنوان

همزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 177 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم خیلی نترس بودی من رسما دیوونه میشدم همین الان واسه چهارتا حرف غریبه اینجوری بهم ریختم وای ب حال ...

نه بابا تو رفتی دعا نوبس منک جایی نرفته بودم .ببین اگ میترسی فقط یبار برو باطل کن دیگ باین چیزا فکر نکن .همزاد مال خودته مال خودت مهربون میشه .زود ازدواج میکنی قول میدم بهت بدلم افتاده ...فقط تودار باش حرف پیش همه نزن فقط خانواده 

بله خوندم فقط باید همشو انجام بدم؟

واجبات و دوری از حرام برات اولویت باشه 

ایت الکرسی هم شبا برای خودت بخون کلا محافظ 

معوذتین هم فلق و ناسه 

در روز سعی کن یه بار شده بخونی 

خیلی راحته 

کم کم شروع کن هی اینا رو عمیق تر و بیشتر کن 

به اهل بیت پناه ببر 

یه تاپیک دارم بیا بخونش خواب دیدم و یه توصیه از یه عالم دینی  و نتیجه گیری کردم برای رفع طلسم میشه به طور جدی از زیارت عاشورا کمک گرفت 

خودم از اون روز هر روز زیارت عاشورا خوندم 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

نه بابا تو رفتی دعا نوبس منک جایی نرفته بودم .ببین اگ میترسی فقط یبار برو باطل کن دیگ باین چیزا فکر ...

اصلا همچنین چیزی امکان نداره 

منم همزاد دارم 

اکثر شبها اذیتم می‌کنه 

نمیزارن ازدواج کنم 

همزاد خوب اصلا نیست 

نمیزارن آدم ازدواج کنه و بچه دار بشه

چربطی داره ۲۰۲3 یا بیشتر .اره واقعیه مگه میشه دنیا رمزو راز نداشته باشه

عزیز من توو کدوم علم معتبر روز این چیزا اثبات شدن، بعد از اینهمه سال

بله علم هم محدوده، ولی نه انقدر که جوابی برای این مساله نداشته باشه

تابحال کسی رفته سرکتاب و این‌چیزها بعد بهش بگن مشکلی نیست  یا اینکه هرچیزی هست ریشه در کودکیتو ...

درست میگیها 

من که اصلا سرکتاب و اینا رو باور ندارم و اعتماد نمیکنم 

اما 

ط ل س  م و ... راسته و  انسان باید با کمک گرفتت از خالق و واجبات و معنویت بهش غلبه کنه  

در کنار اینکه زا معنویت پاکسازی های مهمی در زندگیم ایجاد کردم ،   برای درمان افسردگی و استرس هم از علم نویین روان شناسی و شناخت درمانی کمک گرفتم و راهکارا و تجاربم رو همزمان دارم تو یکی از تاپیکام به کاربرای سایت انتقال میدم  

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

عزیز من توو کدوم علم معتبر روز این چیزا اثبات شدن، بعد از اینهمه سال بله علم هم محدوده، ولی نه انقد ...

میگم هیچکی باور نمیکنه حرفام شمام حقداری باور نکنی .چون بهت حق میدم اصراری ندارم ..ولی شخص خودم چون تجربه کردم اگ ب علم پس علم بیسواد تو لین موضوع بازم میگم حق میدم .شاید منم جای شما بود همین بودم

عزیز من توو کدوم علم معتبر روز این چیزا اثبات شدن، بعد از اینهمه سال بله علم هم محدوده، ولی نه انقد ...

علم با فیزیک در ارتباطه غالبا اما 

این مورد متافیزیکه 

دانش متافیزیک از قدیم الایام بوده و کاربرد داشته برای موارد اینچنینی 

ولی من رویکرد الهی و کمک گرفن از الله متعال و معنویت و قرآن و ائمه  رو قبول دارم نه مراجعه به دعانویس هایی که علم متافیزیک رو ناقص و اشتباه در اختیار دارن 

شما یک درصد فقط یک درصد فکر کن دارم راست میگم بازم اینارو میگی .و من مطمعنم میگم من نوعی .مطمعنم وجوددارن خوبم وجوددارن هر کی بگه نه من میگم هست بگن دیوونه ولی من تجربه کردم .

چجوری؟ یعنی همین گند میزنه ب زندگی من؟ اینک با من خصومت شخصی نداره منم ک نمیخوام واسه کسی دعا بگیرم ...

از این به بعد فقط به خدا پناه ببر کارهایی که گفتم انجام بده از گناه به طور جدی برحذر کن 

خیر و سعادت پیش میاد