2777
2789
عنوان

همزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 177 پست
آخه اینجا هر کی ی چیزی میگه من گیج شدم من اگ هم باورم شده چون ی چیزایی گفت ک واقعا تعجب کردم چجوری م ...

پس حدسم درست بوده 

موکل  داره ⛔ 

ازش برحذر باش 

ببین اینا  ۴ تا چیز درست میگن تا اعتماد جلب کنن و وقتی دور از جون خدایی نکرده اعتماد خرید با یه حربه انسان از راه به در شه اسیب ببینه و سرنوشت ش درخور اسیب شه 

❌دشمن قسم خورده ❌

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

هووووووششششش  پاتو ع گلیمت دراز تر نکن . گاز گیریفتینیت  https://www.uplooder.net ...

پاره عکسه خیلی باحاله🤣🤣🤣 

هوووش به خودت 

کی خاست دراز کنه گردالو 

اذیت کردنت یه حس خوبی داره  

دوست دارم دود سیگار فوت کنم تو صورتت 

چرا انقدر سرخ شدی  حرص نخور شیرت خشک میشه

‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن دیگ خاسته ب اون نرسی چقدر مگه قدرت داره طلسمش ن بابا ایندفعه سعی کن مخفی نگهداری بیشتر حرفهات تو ا ...

خوردنی نبوده اون چیزی ک من دیدم سوزوندنی بوده دیگ اونو نمیبینم اما حرصم درومده همه چی باهم 

من یادم نمیاد گفت دعا یا طلسم اما گفت چند ماه پیش واست گرفته شده اما سنگینیش هنوزم هست 

خب پس همون منم گفتم باطلم شه سنگینی داره پس باطل سحر بگیر بعدا ممکنه باز برات بگیرن فکر کنم باید حصار هم بگیری 

🤍
منو اذیت نمیکنه حتی خود طرفم گفت اما گفت چون همجنسته حسودی میکنه خیلی جالب بود طرف منو ندیده بود ولی ...

میدونه این حرف یعنی چی  تو واقعا  دوست داری تا آخر زندگیت  کسی نیا طرفت؟ یعنی بزار بهت چیکار میکنه کاری میکنه  که کسی از تو خوشش نیاد   یل طشت بنطر برسی به دل کسی نشینی    کلمه  حسادت فقط برای ازدواج  نیست برای کل اهداف زندگیته  برای هرکاری دوست داری توش  موفق بشی  ونمیشی چون جلوشو میگیره    همزاد اصلا خوبی نیست دفعه کن   با نماز   چون از زندگیت نمیره

من یادم نمیاد گفت دعا یا طلسم اما گفت چند ماه پیش واست گرفته شده اما سنگینیش هنوزم هست 

اسم دعا روش نزادید دعا الهیه آثار سوء نداره 

توضیحاتمو برگرد بخون 

خودم رو از حال بدی با پناه بردن به خدا کشیدم بیرون 

اشاره ام رو به نیت نیک بگیر تجربه حال خوب شدنم توی یکی دو هفته رو باهات در اختیار گذاشتم 

موفق و عاقبت به خیر باشی 

یا حق 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

پس حدسم درست بوده  موکل  داره ⛔  ازش برحذر باش  ببین اینا  ۴ تا چی ...

چجوری؟ یعنی همین گند میزنه ب زندگی من؟ اینک با من خصومت شخصی نداره منم ک نمیخوام واسه کسی دعا بگیرم ب خودم برگرده فقط میخوام اگ کسی چیزی واسم گرفته از بین ببرم در رابط با همزادمم گفتم ناراحت نشه گفت نه اتفاقا خوشش میاد ک دربندت بشه من اعتماد نکردم دوس داشتم یکی ک سر در میاره منو راهنمایی کنه

پاره عکسه خیلی باحاله🤣🤣🤣  هوووش به خودت  کی خاست دراز کنه گردالو  اذیت کردنت ...

تموم شد؟ 

خ تاثیر گذار نبود 

صب خوش

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

پس حتما  با مسلمانش تو برخورد کردی  اما اینم بگم کلا در هر صورت خطرناکه  چون  نم ...

رفتن البته من صدا نمیشنوم ولی نمیدونم هستن یا رفتن ولی خیلی خوب بودن خیلی ی جمله میگفتن من بعدها معنیش میفهمیدم اخرین جمله من بهشون اینبود .یچی میگفتن من نمیفهمیدم .گفتم من یجمله ای ک هزار بار تکرار کردین ننفهمیدم چطور حرفاتون بفهمم و درک کنم .خیلی خیلی مهربون بودن میگفتن چرا بچه ت غصه میخوره یا میگفتن لبات تکون میخوره از ذهنت حرف میزنی ببین شوهرو بچه ت نگات میکنن میدیدم نگام میکنن میگفتم کی هستین میپرسیدم اما میترسیدم جواب بشنوم میکفتم نگین ..خودشون گفتن ما خودمون اینجوریت کردیم خودمونم خوبت میکنیم ..خوبشدم همون موقع .خیلی راهنماییم میکردن خیلی خیلی خیلی کاش نمیترسیدم کاش التماس نمیکردم برید .ولی زندگیم مختل شده بود هنوزم نمیدونم جربان چیبود .فقط بدون چیه اسم تاپیکت دیدم خواب از سرم پرید

میدونه این حرف یعنی چی  تو واقعا  دوست داری تا آخر زندگیت  کسی نیا طرفت؟ یعنی بزار به ...

نه گفت مهربون و خدایی اذیتم نکرده فقط گفت با ازدواج تو احساس تنهایی میکنه مشکلش فقط ازدواجم نه موفقیتم البته چیزایی ک گفتا والا خودمم موندم و چون هم دعا دارم هم همزاد و فقط پول یکیش رو دارم نمیدونم کدوم رو انجام بدم 

رفتن البته من صدا نمیشنوم ولی نمیدونم هستن یا رفتن ولی خیلی خوب بودن خیلی ی جمله میگفتن من بعدها معن ...

بازم خیلی نترس بودی من رسما دیوونه میشدم همین الان واسه چهارتا حرف غریبه اینجوری بهم ریختم وای ب حالم اگ نشونه ای خودم ببینم مثل دیدن یا شنیدن

نه گفت مهربون و خدایی اذیتم نکرده فقط گفت با ازدواج تو احساس تنهایی میکنه مشکلش فقط ازدواجم نه موفقی ...

اوکی ولی به هرحال باید دفع بشه هرچند قدرتی نداری اما تو آیا دوست نداری مادر بشی  دوست نداری ازدواج  کنی     اما اون حتی حاظر که  اگر یه وقت نتونست جلوشو بگیر تو ازدواج کردی  هرکاری بکنه  هرکار   که به طلاق برسی  جتی بچت بکشه