2777
2789
عنوان

همزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 177 پست
برو پیش همون بگو دعا رو باطل کنه 

کسی ک واسم دعا گرفته دعاش جدایی منو نامزدم بوده ک جدا شدیم چند ماهه و تموم شده رفته الان رو روابطم با بقیه هم ب نظرت تاثیر داره؟

میخوام از همین بگیرم ولی من شنیدم مدت اعتبار دعا همیشگی نیست مثلا اگ از بین میره خودش من الکی پول ند ...

دعا که کلا تا ۴۰ روزه ولی سنگینیم داره بعدش حالا مطمئن باش طرف عواقب کارشو میبینه خودش البته بستگی به قدرت دعاشم داره اگر طلسم باشه بیشتر از ۴۰ روزه

باطل سحر چقدر میگیره ازت؟

🤍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همزاد حسودی میکنه جلو بختت نگرفته ک ..‌میدونم چی میگی برو باطل کن برو پیش همونی ک گفت اینارو همونطور ...

همین دیگ پول جفتشو ندارم نمیدونم الویت باطل کردن طلسم باشه یا همزاد رو دربند کردن نمیدونم کدوم بیشتر بم در آینده صدمه میزنه 

ایک همیشه خوشبو باشم همبن؟

خوشبو هم نبودی نباش جلوی بو بد بگیر .اره خیلی مهمه اگ همزادت خوباشه نمیره ولی جن بد جذب بوی بد میشه ..همزادت ک کاری نداره باتو همه دارن .و حتما برو پیش همون دعا نویس بگو برات باطل کنه زود برو

گفته بودم؟؟؟  کل بچه های سایت میدونن از افراد سمج و چسبونکی متنفرم  گفتم هوا برت نداره

نه نگفتی 

من نچسبیدم که بچه 

هوا؟ 

هوا گرفتت به خدا برو برو بخاب جیگر😂 

خوشم میاد ازت ولی خب نمیگیرمت  

گاز گرفتن لپت

‌
دعا که کلا تا ۴۰ روزه ولی سنگینیم داره بعدش حالا مطمئن باش طرف عواقب کارشو میبینه خودش البته بستگی ب ...

گفت ۵۰۰ تومن میگیره یعنی چی طلسم باشه بیشتر از ۴۰ روز میمونه یعنی نمیره؟

همینایی ک میگین بسم اله بگیرید بره بمن میگفتن چرا نماز نمیخونی فقط و فقط ب اسم امام حسین حساس بودن ن ...

پس حتما  با مسلمانش تو برخورد کردی  اما اینم بگم کلا در هر صورت خطرناکه  چون  نمیرن از زندگی آدم 

گفت ۵۰۰ تومن میگیره یعنی چی طلسم باشه بیشتر از ۴۰ روز میمونه یعنی نمیره؟

اگر واقعا کارش خوب باشه ارزش داره ۵۰۰ تومن پول داد

طلسم قوی تر از دعاس دعا فقط ۴۰ روز اثر میزاره بعد ۴۰ روز خودش باطل میشه اما طلسم اگر باطل نشه ممکنه چندماه طول بکشه تا خودش باطل شه

🤍
نه نگفتی  من نچسبیدم که بچه  هوا؟  هوا گرفتت به خدا برو برو بخاب جیگر😂  ...

هووووووششششش 

پاتو ع گلیمت دراز تر نکن .

گاز گیریفتینیت 

https://www.uplooder.net/img/image/86/b8a2ec0c797a9b382466564b8a8def36/Screenshot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B3%DB%B0%DB%B4%DB%B0%DB%B3-%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B4%DB%B1%DB%B3-Rubika.jpg

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

کسی ک واسم دعا گرفته دعاش جدایی منو نامزدم بوده ک جدا شدیم چند ماهه و تموم شده رفته الان رو روابطم ب ...

ن دیگ خاسته ب اون نرسی چقدر مگه قدرت داره طلسمش ن بابا ایندفعه سعی کن مخفی نگهداری بیشتر حرفهات تو ازدواجتم تا عقد نکردی نزار کسی بدونه خونه اون دوستتم ک غلط زیادی کرده نرو هیچوقت نرو از دستش چیزی نخور حتا بعدها سعی کن تودار و محتاط باشی تو زندگیت

پس حتما  با مسلمانش تو برخورد کردی  اما اینم بگم کلا در هر صورت خطرناکه  چون  نم ...

منو اذیت نمیکنه حتی خود طرفم گفت اما گفت چون همجنسته حسودی میکنه خیلی جالب بود طرف منو ندیده بود ولی بم مشخصات صورتیم رو گفت و گفت مثه خودته دوس نداره تو ازدواج کنی اون مجرد و تنها بمونه 

اگر واقعا کارش خوب باشه ارزش داره ۵۰۰ تومن پول داد طلسم قوی تر از دعاس دعا فقط ۴۰ روز اثر میزاره بع ...

من یادم نمیاد گفت دعا یا طلسم اما گفت چند ماه پیش واست گرفته شده اما سنگینیش هنوزم هست