سرکتاب گرفتم بهم گفتن ی همزاد دارم از جنس خودم ولی با اینک مهربونه حسودی منو میکنه دوس نداره من ازدواج کنم ولی خودش تنها بمونه میخواستم ببینم راسته؟ چون اینم گفت ک میتونه رو سنگ بنویسه همراهم باشه تا همزاد دربند خودم باشه میترسم این موضوع ناراحتش کنه اصلا موندم کسی اطلاعی داره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم اخه ازدواج نکردن چه ربطی به همزاد و این چیزا داره چه فکرای دارن مردم ما ه ...
🤣🤣🤣
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
خونواده مادرم همه اهل دعا و جادو جنبلن هممونم پیش دعا نویس برا هر موضوعی بردن دعا نویس های مختلف ب هممونم گفتن همزاد دارین و ... از خودم تو حاملگی کلی پول دعا و دعا نویسی گرفتن اخرم هیچکدومش واقعی نبود همش الکیه