2777
2789
عنوان

همزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 177 پست
یه فشار و یه دست لازم بود    

حآل ندارم 

دسامم تو جیبمه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ببین همش الکیه منم هر چی دعا نویس میرفتم میگفتن همزاد جن عاشق داری باید دعا بدم همزادت بره فقط بخاطر ...

آخه میدونی چرا ترسیدم من بهش گفتم میشه ببینی دعا شده بود نامزدم ک جدا شدیم یا نه گفت آره گفتم میتونی حدس بزنی گفت چند نفرو بگو دقیقا اونی ک توو این کار بود و ب شدت حسادت منو میکرد اسمشو گفت با اینک من هیچی بروز ندادم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همینایی ک میگین بسم اله بگیرید بره بمن میگفتن چرا نماز نمیخونی فقط و فقط ب اسم امام حسین حساس بودن ن ...

نه بابا چرا باور نکنم اتفاقا اومدم بپرسم ببینم اینا راسته یا نه ی خاکی توو سرم بریزم 

اصلا سمت دعا نویس و این جور چیزها نرو و گزینه اخرت هم نباشه 

دو با تقویت ایمان میتونی هر نیروی شری رو مهار کنی 

یه حدیث از پیامبر هست اگه حقیقت داشته باشه  که فرمودن من هم همزادی دارم ولی اونو با ایمان و  اعمالم مطیع خویش کردم 

واجبات رو انجام بده از گناه بر حذر باش 

راه های معنوی رو دنبال کن 

حرز امام جواد برای احتیاط تهیه کن  

هر حرفی این  مثلا  دعا نویس ها زدن باور نکن 

بهت نگفت واجبات رو انجام بده ؟ 

به نظرت کسی که خداجو باشه اولین پیشنهادش انجام واجبات و ترک گناهه که اصلی ترین کاره 

یا بیا پیش من برات فلان کار و انجام بدم ؟ 

دنبال راهکار های خدایی  باش 

مثل انس با قرآن 

پناه بردن به سوره های مجرب قرآنی 

کمو گرفتن از اهل بیت گثل چله زیارت عاشورا 

من همین یکی دو هفته پیش برام سوال بود رفع طلسم و توی خوابم به سمت زیارت عاشورا هدایت شدم همو ن روز 

، حنی چند نفر گفتن که ماهم سوال بود برامون و فورا با خواب تو مواجه شدیم و تصیم به زوی اوردن به زیارت عاشورا گرفتن 

خودم هم  از اون روز هر روز خوندم خداروشکر🌼

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

[QUOTE=288402358]من از خدامه الکی باشه بهم گفت یکی واسم دعا هم گرفته چند نفرو مثال زدم دقیقا اونی ک ...

آخه خیلی عجیب بود دقیقا اسم کسیو داد ک توو این کار بود بقیه رو واسه ردگم کنی بش گفتم ک ببینم کیو میگه همینش منو ترسونده

هیچی خودبخود آروم گرفتم دکترم نرفتم یهو قرار گرفتم بهمه سخت میگرفتم یهو ی صدایی گفت اینفدفعه کمکت می ...

خداروشکر من اذیتم نمیکنه اما متاسفانه حرفای طرف چون درست بوده ترسیدم

فکرکردم خابت برد بچه  اوکی خودم میام برو بریم  زدن پشتت-

دس نزنن بم خوشم نمیاد   

سعی کردم بخوابم نشد

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.