2777
2789
عنوان

همزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 177 پست
آخه میدونی چرا ترسیدم من بهش گفتم میشه ببینی دعا شده بود نامزدم ک جدا شدیم یا نه گفت آره گفتم میتونی ...

ببین عزیزم اوکی درسته شاید طرف واسه تو نامزدت دعا‌ گرفته باشه ولی اینکه بیان ۴ تا چیز دیگم بخاطر پول بهت بگن همزاد داری و اینا این واقعا دروغه ببین من تو این ۵ ۶ سال خیلی تجربه از دعا نویس و ف الگیر دارم هیچ وقت پیش ادمی که ف ال میگیره دعا هم مینویسه ف ال نگیر چون برمیگرده بهت ۴ تا دروغ میگه مجبور شی پیشش کار انجام بدی بعد هیچ وقت به دعا نویسیم که الکی میگه همزاد داری بختت بستس اینا اعتماد نکن مخصوصا الان تو این دور زمونه واقعا نمیشه دعا نویس خوب پیدا کرد منم تو همین نی نی سایت دو روز پیش دونفرو بهم معرفی کردن قیمتاشون ارزونه اما نمیدونم اعتماد کنم یا نه خلاصه حواست باشه گولشون نخور اصلا

🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه وصعت مالیت خوبه برو دنبالش یکم که بگذره به نتیجه ای ک من رسیدم خاهی رسید 👌🏻😉

نه خوبه نه بد اما خب پس چجوری حرفاش درست درومد میدونی من یبار ده سال پیش یکی واسم گرفت باورت نمیشه هر چی گفت توو زندگیم پیش اومد لعنتی رو پیداش نمیکنم ولی واقعا همون باعث شد ب این آدما اعتماد کنم الان نمیدونم اینم راست گفته یا نه شانسی ی چیزایی گفته همونا درست درومده

من قبلا میخواستم جدی اینکار بکنم  اما چون بیش از حد سوره ناس میخونم    و فلق  دی ...

من اصلا اذیت نمیشم همونطور ک گفت مهربونه فقط حسادت میکنه ک من ازدواج کنم یا من کسیو نمی‌پسندم یا اگ بپسندم بهم میخوره 

منک اصلا نه شنیدم نه دیدمشون

پس ولشکن بیخیال کاری بکارت ندارن انشاله خوشبخت بشی و هر کی باعث میش زندگی یکی دیگ خرابشه بزرگتر از خدا ک نداریم خودش جوابشونو میده توکل بخدا کن و بس 

اصلا سمت دعا نویس و این جور چیزها نرو و گزینه اخرت هم نباشه  دو با تقویت ایمان میتونی هر نیروی ...

آخه اینجا هر کی ی چیزی میگه من گیج شدم من اگ هم باورم شده چون ی چیزایی گفت ک واقعا تعجب کردم چجوری میدونه