2777
2789
عنوان

همزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 177 پست
منک دیگ گفتم بعدم میگفت اذیتم نمیکنه فقط حسودیم میکنه ک من ازدواج نکنم چون همجنس خودمه اون تنها میمو ...

اها دعا نویس بهت گفت فکردم مثل من میشنیدی .ففط ب ینفر گفتم گفت مواد میکشی خخخ دیگه گفتم نگم بهتره همینم مونده بود نمیدونم چم شده بود با شوهرم جنگ داشتم همش یجوری شده بود خوبشدم الان

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین همش الکیه منم هر چی دعا نویس میرفتم میگفتن همزاد جن عاشق داری باید دعا بدم همزادت بره فقط بخاطر پول این دروغ میگن اصلا باور نکن یه وقتام الکی میگن بختت بستس طلسم بد داری از این چیزا من یه جا یه دعا نویس گفت همزاد داری به دخترخالمم گفت همزاد داری نمیتونی ازدواج کنی الان دخترخالم ازدواج کرده یه بچه ۳ سالم داره

🤍
خونواده مادرم همه اهل دعا و جادو جنبلن هممونم پیش دعا نویس برا هر موضوعی بردن دعا نویس های مختلف ب ه ...

من از خدامه الکی باشه بهم گفت یکی واسم دعا هم گرفته چند نفرو مثال زدم دقیقا اونی ک بیشتر از همه توو اینکارو بود رو گفت اونجا دیگ ترسیدم 

ید الله فوق ایدیهم.... تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته یعنی خدا دست به سینه نشسته تا مثلاً همزاد ...

دقیقا حتی اگه چیزی هم در کتر باشه خدایی نکرده سعی در گمراهی ادم داشته باشه مثلا و ادم از یاد خدا غافل بشه    مطیعش بشه در این صورت اسیب میبینه 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

نه و همینطور یه قران بزار بالا تخت   اگر میخوای کلا کلا بره  بائو نماز بخونی    ...

همینایی ک میگین بسم اله بگیرید بره بمن میگفتن چرا نماز نمیخونی فقط و فقط ب اسم امام حسین حساس بودن نمیدونم چرا انگار لکنت داشتن.اتفاقا اونا خوبم کردن الان همه فکر میکنینن دیوونم ولی یماه تو زندگیم نمیدونم چم شده بود ولی خوبودن خوشون خوبم کردن قران میخوندم میگفتن چ صدای زیبایی .باورتون نمیشه میدونم 

[QUOTE=288402358]من از خدامه الکی باشه بهم گفت یکی واسم دعا هم گرفته چند نفرو مثال زدم دقیقا اونی ک بیشتر از همه توو تو دام نیفت و به این چیزهای چرت و پرت گوش نکن من خیلی برای این چیزها خرج کردم پیش خیلیا هم رفتم از دعا برا همزاد جن پیدا شدن گمشده تا دعا برای مردن شوهرم یا دیوونه شدنش درست شدن زندگیم مهر و محبت طلاق  همممههههه چی گرفتم همششش هم دروغ بوده سر سوزنی 

بی تعلق به جهان باش که آزاد روی.... 🖤🕊️
ای بابا منم تنهام تو خونه مرض ترسو انداختین به جون منی که تنها توی یه خونه دربست زندگی میکنمم

همه ک همزاد ندارن حتی الانم طرف ب من کاری نداره میخوام ببینم راسته یا نه من ی حرفش چون منو ترسوند اومدم تحقیق

اها دعا نویس بهت گفت فکردم مثل من میشنیدی .ففط ب ینفر گفتم گفت مواد میکشی خخخ دیگه گفتم نگم بهتره هم ...

آره طرف ب من گفت ی حرفاییش چون راست بود من مجبور شدم ببینم قضیه از چ قراره

چجوری خوب شدی؟

هیچی خودبخود آروم گرفتم دکترم نرفتم یهو قرار گرفتم بهمه سخت میگرفتم یهو ی صدایی گفت اینفدفعه کمکت میکنیم تا دوشنبه خوب میشی دوشنبه ببدار شدم ی آدم دیگه بودم فقط میگفتم قبل شما ما اینجا تو این خونه بودیم .التماس میکردم ولم کنین .یماه درگیر بودم دقیقا همون تاریخ خوبشدم خوبه خوب 

همه ک همزاد ندارن حتی الانم طرف ب من کاری نداره میخوام ببینم راسته یا نه من ی حرفش چون منو ترسوند او ...

اگه وصعت مالیت خوبه برو دنبالش یکم که بگذره به نتیجه ای ک من رسیدم خاهی رسید 👌🏻😉

بی تعلق به جهان باش که آزاد روی.... 🖤🕊️
بابا منک اومدم خودم ببینم قضیه از چ قراره حتی بهم گفته شد کسی واسم دعا هم گرفته خیلی جالب بود چند نف ...

ببین عزیزم،توی خونتون قرآن زیاد بخونید 

آیه الکرسی نصب کنید تو خونه جلوی چشم 

چهار قل نصب کنید 

توی خونتون مراسم مذهبی و دعا برگزار کنید حتی دونفری...

صدای اذان رو توی خونتون بلند پخش کنید .

همین کارهای ساده 

همسرم چندبار از کسی شنیده بود،رفت پیش یه روحانی،ایشون فقط قرآن باز میکرد....چندتا مورد گفت که من اصلا قبول ندارم 

ولی همسرم خیلی تحت تاثیر قرار گرفت،

ولی به ما گفت همینکارارو انجام بدید....