2777
2789
عنوان

دیگه بریدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1409 بازدید | 114 پست
بله ولی من مجردم . نه پدری نه مادری نه برادری هیچ کسو ندارم همیشه ام تنهام حتی تو اجتماع

الهی... عزیز دلم از خدا می‌خوام ی آدم خیلی خوب سر راهت قرار بده که تا آخر عمر طعم خوشبختی رو حس کنی در کنارش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سعی کردم اما راستش چون عصبیه از پیش بر نمیام. دعا کن از هر شیطون بیاد پایین بریم مشاوره بلکه یک ...

حتما سرنماز دعات میکنم 

ولی خودت دلت شکسته از خونوادت بابات همسرت خودت دعا کن با همون دل شکسته خدا جوابتو میده ها

عزیزم امیدوارم هر چه زودتر از این وضعیت بحرانی بیرون بیای

توکلت به خدا باشه ازش خیلی کمک بخواه

ولی این شرایط تغییری نمیکنه مگر تو یه تکونی بهش بدی انتخابای ما تو زندگی ایندمون رو رقم میزنن و هر لحظه و هر تصمیم اینده رو عوض میکنه

من مطمئنم روزای خوب نزدیکن💫
حتما سرنماز دعات میکنم  ولی خودت دلت شکسته از خونوادت بابات همسرت خودت دعا کن با همون دل شکسته ...

اینقدر دعا کردم... میدونی... متشکریم نمیکنم خدایی خدا خیلی هوامو داشته تا الان خیلی جاها دستاشو رو شونم حس کردم حتی دقیقا اون وقتی که مچ شوهرمو گرفتم یک هفته مثل مرده ها بودم اما یهو خدا دستامو گرفت و از زمین بلندم کرد. ولی خوب دلم ی معجزه میخواد دلم میخواد همه این سختی‌ها به کل تموم بشه و معجزه وار زندگیم قشنگ بشه

عزیزم امیدوارم هر چه زودتر از این وضعیت بحرانی بیرون بیای توکلت به خدا باشه ازش خیلی کمک بخواه ولی ...

ممنونم گلم ولی من همیشه میگم آینده منو پدرم و برادرم خراب کردن بسکه توی مجردی عذابم دادن ناچار شدم برای فرار از اون جهنم تن به ازدواج بدم. اگه بگم چه غذایی بهم میدادن باور نمیکنی. اگه بگم تا حرف میزدم موهای بلندمو از سرم میتراشیدن باور میکنی؟ پوست دستم اگزما زده بود کرم میزدم بهم میگفتن با کس قرار داری کرم زدی دستان نرم بشه که طرف دستتو گرفت پوستت نرم باشه!

اینقدر دعا کردم... میدونی... متشکریم نمیکنم خدایی خدا خیلی هوامو داشته تا الان خیلی جاها دستاشو رو ش ...

اون همه چیو میبینه جواب صبرتم میده فقط به خودش توکل کن نماز اول وقت یادت نره عزیزدلم

ممنونم گلم ولی من همیشه میگم آینده منو پدرم و برادرم خراب کردن بسکه توی مجردی عذابم دادن ناچار شدم ب ...

میفهمم دلت پره غصه اس و شاید اینجا گوشه ای از اون رو گفته باشید

از گذشته استفاده کن تا اینده رو بسازی

از تجربه هات استفاده کن

خونه پدرت اون اتفاقا افتاد الان اما اینجایی ،اینجای زندگیت

از اینجا به بعدش رو درست کن و خودت رو به این وضعیت عادت نده

ممنونم گلم ولی من همیشه میگم آینده منو پدرم و برادرم خراب کردن بسکه توی مجردی عذابم دادن ناچار شدم ب ...

همونجور که خوبی بی‌جواب نمیمونه بدی هم بی‌جواب نمیمونه به گذشته فکر نکن فقط خودت عذاب میکشی همه تقاص کارشونو پس میدن خدا جای حق نشسته 

میفهمم دلت پره غصه اس و شاید اینجا گوشه ای از اون رو گفته باشید از گذشته استفاده کن تا اینده رو بسا ...

همه سعیمو میکنم ممنون از انرژی مثبتی که بهم دادی دوست مهربونم. ممنون میشم شما هم با قلب پاکستون واسم دعا کنید

همه سعیمو میکنم ممنون از انرژی مثبتی که بهم دادی دوست مهربونم. ممنون میشم شما هم با قلب پاکستون واسم ...

حتما عزیزم امیدوارم هر چه زودتر همه ناراحتیا و غصه ها از دلت بیرون بره و شادی جاش و بگیره

خوبیا و بدیای این دنیا قدر همدیگه ان و این میشه تعادل

همه چیز این دنیا همینه مطمئن باش بالاخره روزای خوبت میرسن

اینم همیشه یادت باشه که خدا گفته از رحمتش ناامید نشیم

امیدت به خدا باشه.