2777
2789
عنوان

دیگه بریدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1409 بازدید | 114 پست
الان تهدید شوهرت بچته دیگه؟ بچه مال خودش،تو برو فکر خودت باش،دو روز نشده خودش میاد بچه رو میزاره پی ...

من همه چیزو نگفتم چون گفتم طولانی میشه و حوصلتون سر می‌ره. شوهرم به شدت عصبیه. چندین بار با کمربند بچه رو زده حتی ی بار با گردن از زمین بلندش کرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همه چیزو نگفتم چون گفتم طولانی میشه و حوصلتون سر می‌ره. شوهرم به شدت عصبیه. چندین بار با کمربند ب ...

این دیگه کیه،

عجب بی ناموسیه

یک کلام ، ختم کلام ، با تو بکام ، بی تو تمام
من هر چی میکشم از بی غیرتی پدرم میکشم که ی عمر مامانمو نابود کرد الآنم نوبت منه

پدرت یه چیزیه مثل فیلم پدر برادران لیلا،از اوناست که با مردنش شادی میاد تو خونه

یک کلام ، ختم کلام ، با تو بکام ، بی تو تمام
من هر چی میکشم از بی غیرتی پدرم میکشم که ی عمر مامانمو نابود کرد الآنم نوبت منه

قوربونت برم من پیشنهادم اینه شوهرتو رام کنی خیلی بهش محبت کن اجازه بده بری یه خیاطی یا آرایشگری یاد بگیری 

یه منبع درآمد داشته باشی نصف راهو رفتی 

پدرت یه چیزیه مثل فیلم پدر برادران لیلا،از اوناست که با مردنش شادی میاد تو خونه

نابودمون کرد. فک من مامانم مریض بود پول دارو به مامانم نمی‌داد. من دندون درد می‌کشیدم می‌گفت پول ندارم در صورتی که تو ی کارخونه سهام دار بود و پولش از پارو بالا نیرفت

منم نه خانواده دارم نه هیچی

نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/
قوربونت برم من پیشنهادم اینه شوهرتو رام کنی خیلی بهش محبت کن اجازه بده بری یه خیاطی یا آرایشگری یاد ...

خیلی سعی کردم اما راستش چون عصبیه از پیش بر نمیام. دعا کن از هر شیطون بیاد پایین بریم مشاوره بلکه یکم شرایط بهتر بشه 

عزیز دلم شما هم شرایطت مثل منه؟ دورت بگردم می‌دونم بی کسی چقد سخته

بله ولی من مجردم .

نه پدری

نه مادری

نه برادری

هیچ کسو ندارم

همیشه ام تنهام

حتی تو اجتماع

نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/