2777
2789
عنوان

دیگه بریدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1409 بازدید | 114 پست

خلاصه که حالم بد شد و بردنم بیمارستان چند روزی بستری شدم و برگشتم خونه شوهرم. گذشت و بچه بدنیا اومد شوهرم می‌گفت دیگه خطایی نمیکنه اما من بخاطر استرسایی که بهم وارد شد خیلی حال روحیش خراب بود. بچمم خیلی استرسی و عصبی بود

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ی روز به زور من و بچمو تو ظهر تابستون برد پارک گفت بمونید اینجا من کار دارم باید برم!!!! گفتم آخه این وقت ظهر ما اینجا چکار کنیم؟ بهم گفت پیاده شو! گفتم نه پیاده نمیشم اما اینقدر داد زد و دعوا کرد گفت پیاده نشی می‌کشمت منم پیاده شدم. بعد فهمیدم همون موقع ژنه بهش پیام داده که پیام کارت دارم اینم ساعت۳ ظهر مارو وسط خیابون تو تابستون گرما پیاده کرد که به اون زن برسه

خلاصه بازم دعوا شد و ایندفعه دیگه شوهرم اینقدر وقیح شده بود و از بابام رو دیده بود که خودش زنگ زد به بابام شکایتمو کرد!!! اون خیانت کرده بود اما زنگ زد شکایت منو کرد!! چون بالای نامردم بی غیرت بود و اختیار منو داده بود دست این حیوون. 

چند دقیقه بعد بابام اومد گفت چیه؟ گفتم خیانت کرده من نمیتونم تحمل کنم. گفتم اگه من خیانت میکردم می‌گفتید اشکال نداره؟؟!!!! بازم بابام طرف اونو گرفت و گفت شلوغش نکن تو داری دروغ میگی!!!! 

قسم خوردم گفت نه حتما ی کاری مردی که خیانت کرده! دیگه داغ کردم گفتم اصن نه پدر می‌خوام نه شوهر می‌خوام برم. اما درو روم قفل کردن هر چی گفتم درو باز کنید بابام به شوهرم گفت درو روش قفل کن بزن تو دهنش تا بتمرگه! چقد گریه کردم و و خودمو زدم چقد بچم جیغ میزد بچمو نمی‌داد بهم بابای ظالمم بچمو گرفته بود نمی‌داد بهم