2777
2789
عنوان

تخمک اهدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1510 بازدید | 54 پست
چه قدر امضات حرف دل منه من اگر برمیگشتم انتقال نمیدادم .ی هیستروسکوپی با خراش انجام میدادم چند ماه ...

منم رحمم سپتوم داره شوهرم واریکوسل داره خودمم ذخیره ام دو دهم 

هرکی منو لایک کنه گزارش میزنم😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم راه درست چیه... شاید فردا کنسلش کنم خدا بهم راه درست رو نشون بده چون دیگه نمیتونم تخمک کشی ...

گلم از این چیزایی ک میگی تجربه ای ندارم. سه بار باردار شدم و خودم سقط کردم. هربار آرزوم این بود اصلا توانایی حاملگی نداشتم. بخاطر ترس از آینده و اینکه آزادیمو از دست ندم نمیخواستم. پشیمونم نیستم.

ولی اشتیاق زیاد شما برای بچه دار شدن رو که میبینم از صمیم قلبم آرزو میکنم خدا بهتون دوتا بچه شیطون و سالم و قشنگ بده 🤲🤲🤲🌱💚

من هیسترسکوپی کردم سپتوم داشتم برداشتن گفتن خراش برات گذاشتیم ولی ماه بعدش گفتن لوله هات هیدرو شده ...

من ذخیره تخمدانم چهار دهمه بنظرتون به روش طبیعی باردار میشم ؟؟ 

با ای وی آف باردار میشم ؟؟ 

شوهرم سالمه

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️
گلم از این چیزایی ک میگی تجربه ای ندارم. سه بار باردار شدم و خودم سقط کردم. هربار آرزوم این بود اصلا ...

همسرتون بچه نمیخواست؟

من تا میام بیخیال بشم میبینم شوهرم چجوری با بچه ها بازی میکنه و بوسشون میکنه دلم آتیش میگیره

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
همسرتون بچه نمیخواست؟ من تا میام بیخیال بشم میبینم شوهرم چجوری با بچه ها بازی میکنه و بوسشون میکنه ...

همسر اولم اتفاقا خیلی دوست داشت ولی با خودش مشکل داشتم و سقط کردم. تو ازدواج دومم همسرم نمیخاد ، اصلا بچه دوست نداره و همه ش میگه دست و پاگیره و آینده ای نداره. تصمیم رو گذاشت به عهده خودم و منم نخواستم. همه میگن وقتی پیر شدی و تنها موندی پشیمون میشی ولی چه تضمینی هست که من پیر بشم اصلا 

همسر اولم اتفاقا خیلی دوست داشت ولی با خودش مشکل داشتم و سقط کردم. تو ازدواج دومم همسرم نمیخاد ، اصل ...

من ولی حتی یکبار هم حامله نشدم حتی عقب ننداختم که کارم به بیبی چک برسه

ارزو به دلم موند  نزدیک ۹ساله...

شوهرم خیلی خوشحاله که میخوام انتقال جنین بدم این هفته ولی نمیدونه که لوله هام هیدرو شده و من میخوام کنسلش کنم

ولی اون طفلک الکی خوشه هی اسم بچه میگه

خدایا فردا چیکار کنم برام دعا کنید

مهم کیفیت تخمک هات هست...

یعنی چی 

یعنی اشکال نداره ذخیره تخمدانم چهاردهمه چون فولیکول ۱۷ و ۱۲ داشتم ؟؟ 

یعنی میتونم با این آمپول حامله شم ؟؟ 

من ولی حتی یکبار هم حامله نشدم حتی عقب ننداختم که کارم به بیبی چک برسه ارزو به دلم موند  نزدیک ...

الهی انشاالله خدا خوشحالتون کنه 

عکس رنگی انداختی ؟؟

لوله هات هیدرو شدن یعنی چی؟؟

من ولی حتی یکبار هم حامله نشدم حتی عقب ننداختم که کارم به بیبی چک برسه ارزو به دلم موند  نزدیک ...

ای جانم.....فدات بشم من🌹🌹 اگه فرصت یه آرزوی واقعی داشتم بخدا آرزوم این بود که بچه ت رو بغل کنی . 

کاش یه بار دیگه هم تلاش کنی . کاش فردا خوش خبر باشی 🤲💚

یعنی چی  یعنی اشکال نداره ذخیره تخمدانم چهاردهمه چون فولیکول ۱۷ و ۱۲ داشتم ؟؟  یعنی م ...

هیچ مشکل دیگه ایی نداری؟؟

مهم اینه تخمکت پوچ نباشه قوی باشه 

خودتو تقویت کن ان شاءالله طبیعی باردار بشی

اگرم عجله داری آی یو آی کن 

آی وی اف سخته ولی آی یو آی اسون تره اگه لوله هات بازن