2777
2789
عنوان

تخمک اهدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1513 بازدید | 54 پست
هیچ مشکل دیگه ایی نداری؟؟ مهم اینه تخمکت پوچ نباشه قوی باشه  خودتو تقویت کن ان شاءالله طبیعی ...

بنظرت آمپول اچ سی جی بزنم 

که فولیکول هام رشد کنند ؟؟ 

ببین تخمک پوچ چیه؟؟

ببخشید عزیزم که این همه سوال میکنم

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️
بنظرت آمپول اچ سی جی بزنم  که فولیکول هام رشد کنند ؟؟  ببین تخمک پوچ چیه؟؟ ببخشید عز ...

امپول اچ سی جی برای آزاد شدن تخمک هست 

برای رشد تخمک ها اچ ام جی میزنن

روزی که تخمکت به اندازه نرمال برسه اچ سی جی بزن و سریع اقدام کن ان شاءالله که جواب بگیری...

تخمک پوچ هم یعنی هیچی توش نیست دیگه  که بتونه جنین بشه از ظاهرش معلوم نمیشه فقط تو ازمایشگاه میفهمن

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امپول اچ سی جی برای آزاد شدن تخمک هست  برای رشد تخمک ها اچ ام جی میزنن روزی که تخمکت به انداز ...

عزیزم یعنی از دوم پریودی باید چند بار تا پانزدهم پریودی  پشت سرهم دکتر برم و سونو داخلی بدم ؟؟؟

عزیزم یعنی از دوم پریودی باید چند بار تا پانزدهم پریودی  پشت سرهم دکتر برم و سونو داخلی بدم ؟؟؟

اونو دکترت تشخیص میده که چندتا امپول بزنی و چه روزایی بیای برای سونو...

یه جایی برو که راحت باهاشون درتماس باشی

من ذخیره تخمدانم چهار دهمه بنظرتون به روش طبیعی باردار میشم ؟؟  با ای وی آف باردار میشم ؟؟&nbs ...

عزیزم به نظرم زودتر برای ای اف اقدام کنید چون تا رحمتون سالم هست و شوهرتون مشکل نداره بهتر نتیجه میگیرید.باز هم هر طوری خودتون دوست دارید خیلی ها هم طبیعی باردار شدن

اندومتریوز دارم بخاطر اون هیدرو شده

منم تا حالا اصلا باردار نشدم .ایشالا که به حق قران هر کاری به صلاحتون هست انجام بدین و مثبت بشین بهم خبر بدین .شما کدوم مرکز رفتین ؟

گلم از این چیزایی ک میگی تجربه ای ندارم. سه بار باردار شدم و خودم سقط کردم. هربار آرزوم این بود اصلا ...

این قدر دوست داشتم این طور فکری داشتم 

من فیبروم هیسترو کردم .لاپراسکوپی شدن .ای وی اف کردم .تو این جاده ها اینقدر رفتم میگم ولش میکنم ولی باز هم میرم .دیگه نمیدونم چی کار کنم .اصلا فک نمیکنم دوباره بتونم تخمک داشته باشم و بیهوش بشم واقعا مغزم درد میکنه 

عزیزم به نظرم زودتر برای ای اف اقدام کنید چون تا رحمتون سالم هست و شوهرتون مشکل نداره بهتر نتیجه میگ ...

ممنونم عزیزم 

منم تا حالا اصلا باردار نشدم .ایشالا که به حق قران هر کاری به صلاحتون هست انجام بدین و مثبت بشین بهم ...

ممنون عزیز

الهی که تو هم دلت شاد بشی

من مشهد میرم نوین

لاپراسکوپی نکردین ؟

نه لاپارا نکردم

عمل باز داشتم و هیسترسکوپی

اولین دکترم با حماقت تموم منو عمل باز کرد بعدها فهمیدم اصلا اندو رو نباید عمل باز کرد

نه لاپارا نکردم عمل باز داشتم و هیسترسکوپی اولین دکترم با حماقت تموم منو عمل باز کرد بعدها فهمیدم ...

اره متاسفانه دکترا خیلی ....

منم عمل کردم قبل از عمل گفتن ذخیرت ۴.۵هست عمل میکنیم نگو ازمایشگاه اشتباه کرده یا اینا بد عمل کردن شد ۰.۲