2777
2789
عنوان

تخمک اهدایی

1510 بازدید | 54 پست

سلام 

لطفا من ذخیره تخمدانم دو دهم با سابقه اندومتریوز و فیبروم .شوهرمم مورفو و تحرک صفر 

یکبار ivfبا دو جنین a و bکه منفی شد .به نظرتون برای بار دوم از ابن سینا تخمک اهدایی بگیرم یا دوباره تلاش کنم .کسی با اهدایی باردار شده ؟.به نظرتون با توجه به مشکل همسرم فایده داره اهدایی بگیرم ؟ 

سلام از متخصص نازایی بپرسید اینجا نمیدونند اگر تهرانید برید پیش خانم دکتر اذر حیدری طاری استاد دانشگاه بقیه ا…و بوردتخصصی نازایی و زنان شاغل درچند بیمارستان

عالیه سرشون خیلی شلوغه ازشهرای مختلف میاند بچه دار میشند

ارزش داره برید تو مطب یکی دوساعت منتظر باشید 

مطبشون تو خ پیروزی خ شکوفه هست بزنید گوگل میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم مثل تو ام یک بسته فقط جنین دارم

ذخیرم پایین اندومتریوز بالا دارم لوله هام هیدرو شده فردا میخوام برم نوبت انتقال جنین بهم بده ولی میترسم جنینام از دست بره موندم چیکار کنم

از بس فکر کردم دارم دیوونه میشم...

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
عزیزم منم مثل تو ام یک بسته فقط جنین دارم ذخیرم پایین اندومتریوز بالا دارم لوله هام هیدرو شده فردا ...

ایشالا از شما جواب بده. استراحت کنید به امید خدا مثبت میشین

دستتون درد نکنه عزیزم ممنون

اشنای منم تقریبن مثل شما بوذ

پیش دکتر چوپانی با تخمک خودش حامله شد

هم تهران مطب داره هم کرمانشاه

اسم کوچیکشو بلد نیستم

دوستان خیریه محک در حال خرید دوتا دستگاه خیلی ضروری برای کودکان سرطانی هست لطفن اگر میتونید حتی خیلی کم بهش کمک کنید...تو تاپیک هام هست .https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11171557&slug=%D9%BE%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%DA%A9&postId=293720726من یه مادرم..خیلی وقته دیگه همه تصمیمات و انتخابام تحت تاثیر همین مادر بودنه....پس قضاوتم نکن...نظرات من فقط و فقط مختص شخص اسی هست.پس لطفن تو نظر من دخالت نکنید...🙂🙂🙂 همیشه دختر حرف گوش کن خانواده بودن خوب نیست..همیشه حق با پدرو مادر نیست..زندگی متاهلی یادم داد هر چیزی رو همون دفعه اول باید حل کرد..
ایشالا از شما جواب بده. استراحت کنید به امید خدا مثبت میشین

نمیدونم راه درست چیه...

شاید فردا کنسلش کنم

خدا بهم راه درست رو نشون بده چون دیگه نمیتونم تخمک کشی کنم

ان شاءالله توهم موفق باشی

نمیدونم راه درست چیه... شاید فردا کنسلش کنم خدا بهم راه درست رو نشون بده چون دیگه نمیتونم تخمک کشی ...

چه قدر امضات حرف دل منه

من اگر برمیگشتم انتقال نمیدادم .ی هیستروسکوپی با خراش انجام میدادم چند ماه دیگه بعد انتقال میدادم 

چه قدر امضات حرف دل منه من اگر برمیگشتم انتقال نمیدادم .ی هیستروسکوپی با خراش انجام میدادم چند ماه ...

من هیسترسکوپی کردم

سپتوم داشتم برداشتن

گفتن خراش برات گذاشتیم ولی ماه بعدش گفتن لوله هات هیدرو شده کنسل شد دارو خوردم سه ماه قرار بود انتقال بدم ولی بازم گفتن لوله هات هیدرو شده ممکنه منفی بشه

تمام زحمتام به باد رفت

الان دکتر به اختیار خودم گذاشته فردا برم تصمیم بگیرم

دارم دیوونه میشم از فکر و خیال