maiisa مدیر استارتر عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 472 عنوان پلانگ 249 بازدید | 28 پست بچه ها پلانگم اصلا خوب نیست و باید 2 دقیقه بزنم. چطوری برم؟ فردا ازمون دارم و سر 50 ثانیه میفتم 1402/02/09 | 20:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
justnasim عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 2799 آخه این یه چیزیه که به مرور توش بهتر میشی یه شبه نمیشه😐 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
maiisa مدیر استارتر عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 472 آخه این یه چیزیه که به مرور توش بهتر میشی یه شبه نمیشه😐 اخه تمرینم کردم. نمیشههه🥺یه هفته است و هنوز همونم که هستم
مامان_زهرا_مریم عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 194 ببخشید یه سوال دارم پلانک کجا رو لاغر میکنه ؟؟؟ چند روزه تاثیر میذاره ؟؟؟ خدایاااااا شکرت
justnasim عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 2799 اخه تمرینم کردم. نمیشههه🥺یه هفته است و هنوز همونم که هستم ای خدا🥺🥲خداییش حرکت سختیه آزمون چی داری؟ 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
تاج۱السلطنه عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 2913 من ۶ ماهه فیتنس کار میکنم و سنگین تازه الان ۲ دقیقه میتونم برم
maiisa مدیر استارتر عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 472 ببخشید یه سوال دارم پلانک کجا رو لاغر میکنه ؟؟؟ چند روزه تاثیر میذاره ؟؟؟ عضلات شکم رو حدود یه ماه یا دوماه بستگی داره
تاج۱السلطنه عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 2913 ببخشید یه سوال دارم پلانک کجا رو لاغر میکنه ؟؟؟ چند روزه تاثیر میذاره ؟؟؟ بیشتر عضلات مرکزی مثل شکم ولی کلا بالاتنه رو قوی میکنه
maiisa مدیر استارتر عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 472 ای خدا🥺🥲خداییش حرکت سختیه آزمون چی داری؟ پلانگ و انعطاف. ورزشم صفرههه🥺🤣💔
new_life_93_97 عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 4476 اخه تمرینم کردم. نمیشههه🥺یه هفته است و هنوز همونم که هستم یه هفته تمرین نیست تو عضلاتت ضعیفه باید بیشتر تمرین کنی. قبلش خودتو گرم کن. قهوه بخور . انرژی داشته باشی ولی خودتو قبل رکورد زدن خسته نکن رفیق من همسر من عاشقتم. 🥰
justnasim عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 2799 پلانگ و انعطاف. ورزشم صفرههه🥺🤣💔 شت😐واسه ما پلانک 1 مین میخواست زدم ولی انعطافم صفرررررر بود😂 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
مامان_زهرا_مریم عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 194 بیشتر عضلات مرکزی مثل شکم ولی کلا بالاتنه رو قوی میکنه من میخوام شکمم و پهلوهام کوچک بشه...یعنی تاثیر میذاره؟؟ خدایاااااا شکرت
justnasim عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 2799 بیشتر عضلات مرکزی مثل شکم ولی کلا بالاتنه رو قوی میکنه تو شکل شکمم تاثیر دارره؟ مثلا عضله ای کنه و اینا 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
maiisa مدیر استارتر عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 472 شت😐واسه ما پلانک 1 مین میخواست زدم ولی انعطافم صفرررررر بود😂 شتتتتت. معلم ما چرااا اینجوریههه🥺