2777
2789
عنوان

درمورد تاپیک پربازدید.بخونید حتما

175 بازدید | 15 پست

سلام.

دوستان طولانیه چون نمیخوام هی بگم هستید بگم هستید بگم

من تجربه خودمو میگم.همسایمون تا چند ماه هی مزاحمم میشد تا اینکه اخرش سر ی خریت من شمارمو گرفت

تا یسال هر قبرستونی میرفتم مث سایه دنبالم بود وقتیم نبود میداد یکی تعقیبم کنه.مریض بود میگفت چادری نشی ی بلایی سرت میارم.از جایی ک فهمیدم واقعا مریضه دیگه جوابشو نمیدادم.تک تک دوستامو واسطه کرد تهدید کرد میاد ب بابام میگه مامانشو فرستاده بود پیش بابام خواستگاری..

خلاصه..من خواستگار داشتم.خواستم تز با فرهنگی بزارم که هم پسره نتونه تهدیدم کنه هم خواستگارم دهنشو ببنده. جریانو بهش گفتم.گفتم بین خودمون بمونه و..خواستگارم ک الان شوهرمه میره بهش پیام میده مزاحمش نشو من شوهرشم اونم میگه خودتی عزیزم دروغ نگو و اینا.

الان ۶ ساله ازدواج کردیم و بچه داریم.تا الان سه بار تهمت زنا بهم زده.پیامارو رفته بعد ازدواج ب داداشم نشون داده ک ینی من تو متاهلیم بپسره پیام دادم داداشم میخواست با ساطور قصابی گردنمو بزنه

پیش عالم ادم گفته جریانمو.تازه گفته رابطه هم داشتن بی صفت

اینارو میگم ک بدونید.اگه من بجای ترس توگوشی خوردن از پدر و برادرم ب خواستگارم نمیگفتم الان اتو دست ی مشت عوضی نداشتم

هم سیلی از پدر و برادرم خوردم هم از خری ک از راه رسید...

انقد از والدینتون نترسید

وجدانا حتی اگه بکشنتون هم ک صد سال نمیکنن باهاشون درمیون بزارید.

زندگیمو بخاطر ی ترس مسخره بچگونه سوزوندم و با ۱۶ سال سن ازدواج کردم

زورم نکرد کسی ولی از ترس بی ابرو شدنم توسط خواستگار بیشرف ازدواج کردم

اینم بگم مشکلی با سنم نداشتم.فقط دوس داشتم هرگز زیر سقف این نمک نشناس نرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه تو اون سنی که شما بودی بدترین دوره‌ی سنی بوده

و‌هرچقدرم بگن به خانواده‌ت بگو بی‌فایده‌ست

چون محاله اون فرد به خانواده بگه

ولی در کل هرچی باشه خانواده خیلی بهتر از همسر آدمن

اونا شاید یکبار بابت اشتباه سرزنش کنن ولی همسر تا تو گور نذاره آدمو ول نمیکنه

من همیشه به اطرافیانم گفتم به هیچ عنوان نقطه ضعف دست هیچ احدی ندید چون از اون به بعد میشید بازیچه‌ی دست

هروقت بخوان اذیت کنن دست میذارن رو همون نقطه‌ی ضعف

آدمِ اَمنِ آدم‌هـا باشیـم 🌱
متاسفانه تو اون سنی که شما بودی بدترین دوره‌ی سنی بوده و‌هرچقدرم بگن به خانواده‌ت بگو بی‌فایده‌ست ...

اره حرفتون واقعا درسته..الان خودمو مسخره میکنم با چ عقلی رفتم ب ی غریبه گفتم.پدرم از اون ادمای بی اعصابم نیست تازه.نهایت گوشیمو یسال میگیره و تموم..خیلی خریت کردم...

تا الان سه بار کارمون ب جدایی کشیده ولی همیشه مشکل از اونه ها.ولی یجوری مسئله رو ربط میده ب گذشته ام و میره ب دوتا فامیل دیگه میگه ک زبونم بسته شده.گفتم ک نوجوونایی ک میخونن ببینن حاصل ترس از والدین میشه این😔

من درست متوجه نشدم،شما به همسایه تون چه پیامی داده بودین؟؟

من هیچ پیامی نداده بودم.یجا گفتم ک خواسنگارم رفته با گوشی خودش پیام داده ک من خواستگارشم میخوایم ازدواج کنیم مزاحمش نشو.اونم میگه فلانی خودتی توروخدا سر ب سرم نزار عزیزم من دوستت دارم و هزار تا چرند دیگه.بعد شش سال شوهرم هنوز  پیامارو داره.پیام اول رو پاک کرده رفته ب داداشم گفته ببین خواهرت تو متاهلی و وقتی ک بچه داشته پیام داده ب پسره پاک کرده اینم پیامای پسرست

حساسیت نشون نده

هرچقدر حساس باشی اون بدتر میکنه

بذار به عالم و آدم نشون بده

ولش کن 

به قول هلاکویی میگه اگر یکی بهتون گفت چقدر احمقی

در جواب بگید اره احمقتر از اون چیزیم که فکرشو کنی

البته نمیگم شما اینجوری رفتار کنیدا

چون وقیح‌تر میشه

ولی کلا سعی کن یه جورایی حساسیتتو کم کنی

حساسیت نشون نده هرچقدر حساس باشی اون بدتر میکنه بذار به عالم و آدم نشون بده ولش کن  به قول ...

اره فهمیدم دیگه درسته خیلی دیر فهمیدم ولی بالاخره فهمیدم.فقط سوزش اونقسمته ک همین اقایی ک ادعای پسر پاک بودن داره توی ۶ سالگی من وقتی ۱۶ سالش بود نیمچه دست درازی بهم کرده بود..

نمیگم ب کسی چون پدرم و برادرم بلایی سرش بیارن خون و خون ریزی میشه‌.این یکی از اون میکشه اون یکی از این..

خدا جواب همه نامردا رو بده

خدا کنه بقیه عبرت بگیرن

اره فهمیدم دیگه درسته خیلی دیر فهمیدم ولی بالاخره فهمیدم.فقط سوزش اونقسمته ک همین اقایی ک ادعای پسر ...

نگو چون الانم از بچه ی ۶ساله توقع داره که باید از خودت دفاع میکردی

واقعیتش تجربه به من ثابت کرده مردا اکثرا بهره هوشی پایینی دارن

الان شما تو هر زندگی‌ متلاشی شده که بری میبینی از بی عقلی مرداست که زندگی نابود شده

ولی اینو نمیشه به کسی گفت چون انگه مرد ستیزی بهت میزنن. در صورتیکه عینه حقیقته

با مردا فقط باید با سیاست رفتار کرد

بخاطر ارامش خودت باهاش کل کل نکن چون عقل درست حسابی ندارن فقط شاخ و شونه میکشن و اغلب خانوما مجبورن کوتاه بیان

نگو چون الانم از بچه ی ۶ساله توقع داره که باید از خودت دفاع میکردی واقعیتش تجربه به من ثابت کرده ...

خیلی خیلی خیلی حرفات حقه😔میشه تو سایت دوست من باشی؟

زیاد ازین مسائل واسم پیش میاد ولی واقعا مغزم هنوز بچست.اگه شرایطشو داشته باشی گاهی باهات درد و دل کنم

خیلی خیلی خیلی حرفات حقه😔میشه تو سایت دوست من باشی؟ زیاد ازین مسائل واسم پیش میاد ولی واقعا مغزم ه ...

حتما عزیزم. هروقت همصحبت خواستی میتونی رو من حساب کنی 🌸🌸