kalasl مدیر استارتر عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 1317 عنوان بارداری 79 بازدید | 6 پست طول سرویکس در ان تی 35 و در آنومالی 30 بوددکترم گفت بعد 10 روز دیگه یه سنو انجام بده از پایین تر باشه باید سرکلاژ بشی😭خیلی میترسم اتفاقی واسه بچم بیوفتهبرام شیاف و آمپول دادکسی تو موقعیت من بوده و شیاف و امپول و استفاده کرده باشه و سرکلاژ نشده باشه ۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشاصبریکهپایانشتوباشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت میکنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم ۱۴۰۴/۶/۲۸ 1402/02/09 | 18:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طایی عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 6281 شیاف و امپول انقباضات رحمی رو کم میکنه ربطی به سرکلاژ نداره ،اگه لازم باشه باید انجام بدی خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم
zamin77 عضویت: 1400/12/08 تعداد پست: 10283 عددntچندبود؟ مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜
kalasl مدیر استارتر عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 1317 شیاف و امپول انقباضات رحمی رو کم میکنه ربطی به سرکلاژ نداره ،اگه لازم باشه باید انجام بدی خیلی میترسم اتفاقی که واسه بچم نمیوفته؟ ۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشاصبریکهپایانشتوباشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت میکنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم ۱۴۰۴/۶/۲۸
kalasl مدیر استارتر عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 1317 عددntچندبود؟ طول سرویکس 35 بود ۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشاصبریکهپایانشتوباشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت میکنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم ۱۴۰۴/۶/۲۸
طایی عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 6281 خیلی میترسم اتفاقی که واسه بچم نمیوفته؟ نه عزیزم ان شالله دوستم بیست بود واسه ش ،سرکلاژ کرد بچه ش سلامتی دنیا اومده سرکلاژ محکم کاریه دیگه،حتما انجام بدی اگه نیازبود خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم