2777
2789
عنوان

بارداری

79 بازدید | 6 پست

طول سرویکس در ان تی 35 و در آنومالی 30 بود

دکترم گفت بعد 10 روز دیگه یه سنو انجام بده از پایین تر باشه باید سرکلاژ بشی😭خیلی میترسم اتفاقی واسه بچم بیوفته

برام شیاف و آمپول داد

کسی تو موقعیت من بوده و شیاف و امپول و استفاده کرده باشه و سرکلاژ نشده باشه

۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم   ۱۴۰۴/۶/۲۸

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شیاف و امپول انقباضات رحمی رو کم میکنه ربطی به سرکلاژ نداره ،اگه لازم باشه باید انجام بدی

خیلی میترسم اتفاقی که واسه بچم نمیوفته؟ 

۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم   ۱۴۰۴/۶/۲۸

عددntچندبود؟

طول سرویکس 35 بود

خیلی میترسم اتفاقی که واسه بچم نمیوفته؟ 

نه عزیزم ان شالله دوستم بیست بود واسه ش ،سرکلاژ کرد بچه ش سلامتی دنیا اومده سرکلاژ محکم کاریه دیگه،حتما انجام بدی اگه نیازبود

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز