2777
2789
عنوان

بارداری

79 بازدید | 6 پست

طول سرویکس در ان تی 35 و در آنومالی 30 بود

دکترم گفت بعد 10 روز دیگه یه سنو انجام بده از پایین تر باشه باید سرکلاژ بشی😭خیلی میترسم اتفاقی واسه بچم بیوفته

برام شیاف و آمپول داد

کسی تو موقعیت من بوده و شیاف و امپول و استفاده کرده باشه و سرکلاژ نشده باشه

۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم   ۱۴۰۴/۶/۲۸

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شیاف و امپول انقباضات رحمی رو کم میکنه ربطی به سرکلاژ نداره ،اگه لازم باشه باید انجام بدی

خیلی میترسم اتفاقی که واسه بچم نمیوفته؟ 

۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم   ۱۴۰۴/۶/۲۸

عددntچندبود؟

طول سرویکس 35 بود

خیلی میترسم اتفاقی که واسه بچم نمیوفته؟ 

نه عزیزم ان شالله دوستم بیست بود واسه ش ،سرکلاژ کرد بچه ش سلامتی دنیا اومده سرکلاژ محکم کاریه دیگه،حتما انجام بدی اگه نیازبود

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم