2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چرا پسر باید انقد آرایش داشته باشه     عیبه  انشاءالله خدا به راه راست هدایتش کنه

بعله اینم نظریه ولی آرایش نداشته‌اند

بعدم تک کردن برادران سایت از سوی خواهران سایت ممنوع میباشد 

لدفن در امضاتون تغییری ایجاد بدید😉

من تنهام ولی راحتم😊 خیاطم خوب بلدم بدوزم پس حواست جمع کن🤨 😏 درخواست دوستی ندید😑

تاپیک آخرم رو بخون متوجه میشی  به جاریش تو ب تاپیکش فحش داد گفته اون زشته من خوشگلم من اونو آو ...

عه جدا ؟ داف سایت این بود   ؟ اره دیدم طرز صحبتشو واقعا ادب و شعورش مشکل داشت ، حالا هم با خط جدید اومده خرابت کنه واقعا کمبود داره

مـــن بہ  لبـــاســاتݥ حســـــادټ میــکنـم کہ همیـــشہ عطـــر ِ تنــت رو احســاس مے کنن! :)
ارایشش طبیعیه عزیزم خدا ارایشش کرده

شاید چشم نچرال باشه 

اما ابرو نه

پوست به این صافی نه 

منی که تخصص ندارم در این زمینه تشخیص دادم 

البته قصد جسارت نداشتم در پیام گذشته اما در کل اگر پسری از این نوع خودآرایی (گریم ) دوری کنه بهتر هم از لحاظ پزشکی پوست پیر نمیشه ( چون در معرض مواد شیمیایی نیست ) هم از لحاظ عرفی

ببخشید اگر از پیام بنده ناراحت شدید حلال بفرماید 

من الله التوفیق

رسول خدا (صلّى اللَّه علیه و آله و سلّم) فرمود«از خوش یمنی و خوبى زن است که اوّلین فرزندش دختر باشد.»
تاپیک آخرم رو بخون متوجه میشی  به جاریش تو ب تاپیکش فحش داد گفته اون زشته من خوشگلم من اونو آو ...

عه یه مدت رو زبونا بودی ها

ب دل نگیر عسیسم

من تنهام ولی راحتم😊 خیاطم خوب بلدم بدوزم پس حواست جمع کن🤨 😏 درخواست دوستی ندید😑

عه جدا ؟ داف سایت این بود   ؟ اره دیدم طرز صحبتشو واقعا ادب و شعورش مشکل داشت ، حالا هم با خط ...

کمبود و عقده ای بودن خودشو می‌رسونه انقدر که بعضیا بدبختن 

بگو بعضی ها از اون هم بدتر هستن که قضاوت میکنن 

😘

بعله اینم نظریه ولی آرایش نداشته‌اند بعدم تک کردن برادران سایت از سوی خواهران سایت ممنوع میباشد&nbs ...

تشکر بابت تذکر اطلاع نداشتم چشم 

رسول خدا (صلّى اللَّه علیه و آله و سلّم) فرمود«از خوش یمنی و خوبى زن است که اوّلین فرزندش دختر باشد.»