2777
2789
دختره در برابر پسره اصن به چشم نیومد

دقیقاً پسره هم خوشگله هم جذاب به تمام معنا

نمیدونم چرا بعضی‌ها به چه علتی میگن زشته 

🌹هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.💞 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بابا منو چه به اینا خوشگل موشگلا اخه

خودتم میگی خوشگل، اولا به نظرم خوشگلم نیست یجوریه قیافش انگار جنه دوما پسر باید خوش تیپ و با جذبه باشه مثل امیرحسین آرمان یا مردای جذابی مثل شهاب حسینی و شادمهر عقیلی 

این انگار...... دیگه نگم

مرسی گلم فک کنم سارا...فقط برام جالب بود که چیکارش کردی همه اش میگه حلالش نمیکنم و خدا جوابشو داد و ...

تاپیک آخرم رو بخون متوجه میشی 

به جاریش تو ب تاپیکش فحش داد گفته اون زشته من خوشگلم من اونو آوردم بالا فرداش تاپیک زده اره هرمی هرچی بگه خدا جوابشو میده و فلان یکی قبلاً نامزدمو مسخره کرد الان بلا سرش اومده بچه ها گفتن ازون تاپیک جاریت معلومه تو چ آدمی هستی منم تایید کردم اینم چون کم آورده گفته منو تعلیق کنید تعلیقش کردن بااسم سارا اومد همه جا بد منو میگه اسم قبلیش داف سایتتونم اوکی ؟ بود تو تاپیک آخرم هست که میگه منو تعلیق کنید منم گفتم کجا ؟ همه رو بست فحش انقدر بی شعوره بعد با این اسم جدید اومده تاپیک زده خیلیا هم اومدن قصاوتم کردن با اینکه برام مهم نیست چون کسی که اینجوری با یه حرف بقیه رو قضاوت می‌کنه بدون چ آدم بدبختیه

۲ سال پیش بود یادم نمیاد😂😂 چطور مگه پیوی توام اومده بود🤣

برای منم شاید س یا چهار سال پیش 

ن تو ی گپ بودیم

من یه دیوونه فاقد سلامت روانی هستم نود درصد حرفایی که باهاتون موافقت میکنم فقط واسه اینه که حال ندارم مخالفت کنم