2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 53 پست
الان دخترم ۲۲ ماهس پسرم ۶ماهه خیلی اعصابم خورد بود که دخترم لطمع میبینه واین حرفا ولی اون عین خیالش ...

خوب خداروشکر انشالله پسر منم مث دختر شما باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم تا بچه قلبش تشکیل نشده و یه نطفس سقطش میکردم بچه ۷ ماهه هنوز خیییلی به مادر نیاز داره اگر ...

این چه حرفیه اینو سقط کنه معلوم نیس دوباره بچه داربشه یا نه براش ضرر داره یا نه چون تازه زایمان کرده وبعدش میخواد فوقش یه سال دیگه بیاره خدا قهرش میگیره اینجوری بهتره یه دفعه راحت میشه ازدردسرای بچه داری فوقش یه سال اول اذیت بشی

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤
عزیزم کافیه فقط یک لحظه به ادم هایی مثل من فکر کنی که سالهاست تلاش میکنن بچه دار بشن ولی نمیشن اونوق ...

عزیزم از ته دلم برات دعا میکنم تو هم مادر بشی و حسااابی لذت ببری واقعا انرژی مثبت میفرستم برات انشالله که مادر بشی بزودی🙏🙏🙏❤️❤️❤️

فدات عزیزم پس ب چیزی فک نکن ب پسرتو تو راهیت فک کن ک قراره باهم بزرگ بشن صدای خندشون بپیچه تو خونه ب ...

آفرین‌راس میگه منم سه سال توحسرتشون بودم یه دفعه باهم اومدن الان که پسرم به اداهای دخترم میخنده حض میکنم خدا قدرتشو بهمون داده که دوتا فرشته پشت هم داده

این چه حرفیه اینو سقط کنه معلوم نیس دوباره بچه داربشه یا نه براش ضرر داره یا نه چون تازه زایمان کرده ...

آره دقیقا ! من حتی ی مورچه رو هم نمیتونم بکشم چه برسه همچین کاری😢 من از بس عاشقشونم میترسم کم بیارم 

آفرین‌راس میگه منم سه سال توحسرتشون بودم یه دفعه باهم اومدن الان که پسرم به اداهای دخترم میخنده حض م ...

عززیزم😍خدا برات حفظشون کنه

وقتی یه نظری میدم باب دلت نیس لازم نیس ریپ بزنی باشه عزیزم؟😊
این چه حرفیه اینو سقط کنه معلوم نیس دوباره بچه داربشه یا نه براش ضرر داره یا نه چون تازه زایمان کرده ...

عزیزم چرا فکر میکنی فقط ۱ سال اذیتی داره؟بچه نیاز به وقت و تربیت داره. تا ۲ سالگی حتی نمیتونه درست راه بره و حرف بزنه

الان نمیتونه به بچه اول درست شیر بده

نمیتونه بچه اول و درست براش وقت بزاره حتی بغلش کنه

بدنش تحلیل میره بخاطر ۲ بارداری با فاصله کم که همون فاصله کم هم درحال شیردهی بوده

به راه رفتن بچه اول برسه یا شیر دادن بچه دوم؟ 

چی قراره سر بچه اول بیاد تو این مدت بارداری و زایمان بچه دوم؟ خدا از اینکه ب بچت شیر ندی بهش محبت نکنی و به تفریح و تربیتش نرسی قهرش میگیره 

آره دقیقا ! من حتی ی مورچه رو هم نمیتونم بکشم چه برسه همچین کاری😢 من از بس عاشقشونم میترسم کم بیارم ...

نترس کم نمیاری گاهی ادم کم میاره ولی به روی خودت نشون نده اونا نباید ببینن که مادرشون کم اورده ازالان بهت خسته نباشید میگم‌مادر فداکار

خب خیلی سخته خیلی ولی ب خوبیای بعدش میارزه

من دخترم ۶ونیم سالشه وقتی یکونیم سالش بود باردار شدم اینقدر گریه میکردم ک اخرم باقرص سقطش کردم

ولی الان میگم اشتباه بوده کارم

اگر نگهمیداشتم الان حدود ۴ونیم سالش بود و بادخترم حدود دوسال تفاوت سنی داشتن 

دخترم الان اینقدر تنها و بی همبازی نبود

الان درسته خب دوتا بچه سخت تر از یک بچه ولی ی دوره سختی میکشی بجاش هم خودت راحت میشی هم بچه هات تنها نیستن