2777
2789
عنوان

بارداری

267 بازدید | 53 پست

افسردگی بارداری گرفتم

بچه ها من ۴ هفته باردارم و ی پسر هفت ماهه دارم الان خیلی روحیه ام خراب شده ک‌نکنه برا دوتاشون کم بذارم و خودمم کم بیارم کسی هست مثل من باشه یا تجربه داشته باشه ممنون میشم راهنمایی کنین😢

تعداد رای : 1
نظرسنجی
3
1
100%
4
0
0%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخت ک هست شک نکن ولی حتما خودت خاسی

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          

اینجوری فقط خودتو داغون میکنی برا بچه ها مشکلی پیش نمیاد عزیزم منم مثل توبودم دخترم ۹ماهش بود که پسرموباردارشدم خیلی افسرده شدم والان داغونم ازلحاظ روحی 

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤

این که دست خودته که بهشون برسی بیشتر از لحاظ تغذیه باید به خودت برسی چون الان ۳ نفری 

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

بارداری بچتو بلند میکنی لکه بینی نمیگیری ؟

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
عزیزدلم ب این فکرکن ک فردا باهم بزرگ میشن خیلیا ارزو بچه دارن نعمته شکرررر

مرسی عزیزم از حس خوبت همش خداروشکر میکنم و راضی ام ولی یهو دست خودم نیست به هم میریزم بعد دوباره خوب میشم مث الان ک نتونستم بخوابم 😢

خدا خودش بهت نیرو توان  میده ..من که دخترم ۲سال و ۸ماهش هست الان ۷ماه باردارم خیلی سختمه ..شما ...

ببخشید شما بارداری بچتو بلند میکنی لکه بینی نمیگیری؟