2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 53 پست
این چه حرفیه اینو سقط کنه معلوم نیس دوباره بچه داربشه یا نه براش ضرر داره یا نه چون تازه زایمان کرده ...

و اینکه من توی نظرم گفتم اگه نخواسته بوده

الان که خودشون با رضایت کامل باردار شدن فقط باید براشون آرزوی صبر و سلامتی کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چرا فکر میکنی فقط ۱ سال اذیتی داره؟بچه نیاز به وقت و تربیت داره. تا ۲ سالگی حتی نمیتونه درست ر ...

چون کاریه که شده عزیزم نباید میذاشتیم بچه داربشیم حالا که شده نباید حق زندگی کردن رو ازش بگیریم چون زندگیش دست مانبوده که بخوایم ما ازش بگیریم خدا به خیلیا نمیده این نعمته باید قدر دونست بچه اول تا بچه دوم بیاد هم راه میره هم حرف میزنه اگه مادر به هردو برسه هیچکدوم هیج مشکلی پیدا نمیکنن مادر اذیت میشه وگرنه بچه هایی که باهم بزرگ میشن بهتر ترهم هستن ازلحاظ عاطفی واجتماعی اینو کع دیگه همه قبول دارن 

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤
و اینکه من توی نظرم گفتم اگه نخواسته بوده الان که خودشون با رضایت کامل باردار شدن فقط باید براشون آ ...

بله کاملا درسته منم تصمیم به سقط داشتم وحتمی بود ولی شب قبلش خواب دیدم که خودم دخترمو بادستای خودم بهش زهر میدم پس اینکارو نکردم از عواقبش ترسیدم واینکه سه سال التماس خدا کرده بودم که دخترمو بهم بخشیده بود 

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤
بله کاملا درسته منم تصمیم به سقط داشتم وحتمی بود ولی شب قبلش خواب دیدم که خودم دخترمو بادستای خودم ب ...

من اگر بالای ۶ هفته بود و ۱ درصد احتمال تشکیل قلبش وجود داشت هیچوقت این پیشنهاد رو نمیدادم و این حرف رو نمیزدم چون دیگه زندگیش شروع شده و سقط ظلم بود.طبق هفته بارداری و تشکیل نشدن قلب نظر دادم. 

ممنون بچه ها از نظرای همه تون ، همه رو خوندم و تا جایی که دیدم به پاسخ دادم مرسی از حسای خوبی ک دادین و وقتی ک گذاشتین برای همه آرزوی سلامتی دارم و اینکه همه مادر بشن😍

بله کاملا درسته منم تصمیم به سقط داشتم وحتمی بود ولی شب قبلش خواب دیدم که خودم دخترمو بادستای خودم ب ...

خدا دختر عزیزتو سلامت نگهداره

منم یه دختر ۶ماهه دارم که ۱ام آبان به دنیا اومده. اینقدر نیازاشو به خودم زیاد میبینم و میبینم که لحظه لحظه فقط خودمو میخواد که کنارش باشم خودمو جای این خانم گذاشتم. من بشخصه توی خودم نمیبینم که از پس دو بچه با اختلاف کم بربیام. دخترمو اینقدر دوست دارم که دلم میخواد بهترینا رو داشته باشه و هیچ‌کمبودی حس نکنه