2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 53 پست

من بودم تا بچه قلبش تشکیل نشده و یه نطفس سقطش میکردم

بچه ۷ ماهه هنوز خیییلی به مادر نیاز داره

اگر بارداریت نخواسته بوده تا قلبش تشکیل نشده این کمک بزرگ رو به هر دو بچه بکن و نزار تشکیل بشه

ولی اگه خواست خودته دیگه باید تحمل کنی

مرسی عزیزم از حس خوبت همش خداروشکر میکنم و راضی ام ولی یهو دست خودم نیست به هم میریزم بعد دوباره خوب ...

عب نداره بارداری همینه برامن ازتهه دلت دعاکن دامنم سبز شه💔😔

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کافیه فقط یک لحظه به ادم هایی مثل من فکر کنی که سالهاست تلاش میکنن بچه دار بشن ولی نمیشن اونوقت باید سجده شکر به جا بیاری که خدا دو تا فرشته بهت بده 

فقط از خود خدا میخوام بهت قدرت بده تا بتونی بچه های گلت رو اونطور ک میخوای بزرگ کنی به حرف اونایی ک فقط انرژی منفی میدن نکن

وااای😢الان چند وقتشونه

الان دخترم ۲۲ ماهس پسرم ۶ماهه خیلی اعصابم خورد بود که دخترم لطمع میبینه واین حرفا ولی اون عین خیالش نیس وبرادرشو دوس داره اما من چون زیادی فکرم درگیر بود دچار افسردگی شدم والانم ضعف اعصاب گرفتم ازدست خودم وفکر غلطم شما بهش  فک نکن

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤
به امید خدا  مرسی از حس خوبت❤️

فدات عزیزم پس ب چیزی فک نکن ب پسرتو تو راهیت فک کن ک قراره باهم بزرگ بشن صدای خندشون بپیچه تو خونه با اذیت کردناشون خونه رو بریزن بهم 😂😍خداروشکر کن عزیزم چون خیلیا تو حسرت بچه دار شدنن

وقتی یه نظری میدم باب دلت نیس لازم نیس ریپ بزنی باشه عزیزم؟😊