2789
من۷روز کلاسم هر روز یک تیپ بودم جالبه . ادم برای دل خودش زنده است دلیل شادی روبیرون نگرد داخل پیداکن
ذهنیت ما تعیین میکنه روزمون چجوری بگذره👅 از پیله تنهاییت بیرون بیا😉 و از سختیهای پیش روت درس بگیر👌 همین سختیهاست که تو رو میسازه💓 پس امروز یه روز خوبه🐾 مگه اینکه با فکر دیروز خرابش کنی😜

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خاطره همیشه کاری رو انجام ندادن راحت تره تا انجام دادنش توام الان خو گرفتی و عادت کری به ست نکردن اون قدم اولشه که سخته اونو که برداری، یه روز که دوباره شروع کنی مثل قبلا خودت لباس بپوشی، کم کم انگیزه ش هم میاد
بچه ها می خواهم بیام توگرووووووه
ذهنیت ما تعیین میکنه روزمون چجوری بگذره👅 از پیله تنهاییت بیرون بیا😉 و از سختیهای پیش روت درس بگیر👌 همین سختیهاست که تو رو میسازه💓 پس امروز یه روز خوبه🐾 مگه اینکه با فکر دیروز خرابش کنی😜
خاطره ازچیزای کوچیک خوشحال شو تا کم کم انگیزه پیداکنی
ﻓﺪﺍاااااﯼ ﺳﺮﺕ🌹🍀
ﺍﮔﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﺑﺎﻫﺎﺕ ﮐﻨﺎﺭ ﻧﻤﯿﺎﺩ
ﺍﮔﻪ ﮐﺴﯽ ﺣﺮﻓﺘﻮ ﻧﻤﯿﻔﻬﻤﻪ
ﺍﮔﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺑﺎ ﺍﺗﺎﻕ ﺧﻠﻮﺗﺖ ﺩﺭﮔﯿﺮﻩ
ﻓﺪﺍﯼ ﺳﺮﺕ
ﺍﮔﻪ ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﺍﻭﻥ ﺟﻮﺭ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﯼ ﻧﻤﯿﺸﻪ
ﺍﮔﻪ ﺩﻟﺖ ﭘﺮﻩ ﻭ ﺩﺳﺘﺖ ﺧﺎﻟﯽ
ﺍﮔﻪ ﺭﻭﺯﺍ ﺣﺴﺮﺕ ﻣﯿﺸﯽ ﻭ ﺷﺒﺎ ﺁﺭﺯﻭ
ﻓﺪﺍﯼ ﺳﺮﺕ
ﺍﮔﻪ ﯾﮏ ﺩﻝ ﻧﻪ ﺻﺪ ﺩﻝ ﻋﺎﺷﻖ ﺍﻭﻧﯽ ﺷﺪﯼ ﮐﻪ ﺩﻟﺘﻮ ﺷﮑﺴﺖ
ﺍﮔﻪ ﺳﺎﺯ ﺯﻧﺪﮔﯿﺖ ﮐﻮﮎ ﻧﯿﺴﺖ ﻭ ﻣﻠﻮﺩﯼ ﺭﻭﺯﮔﺎﺭ ﺍﺯ ﺩﺳﺘﺖ ﺩﺭ ﺭﻓﺘﻪ
ﻓﺪﺍﯼ ﺳﺮﺕ
ﺍﮔﻪ ﺧﻮﺏ ﺁﻭﺭﺩﯼ ﻭ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺑﺪﺵ ﮐﺮﺩﻥ
ﺍﮔﻪ ﺁﺷﻨﺎﯾﺎﻥ ، ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺑﺎﻫﺎﺕ ﻏﺮﯾﺒﻪ ﺷﺪﻥ
ﺍﮔﻪ ﻧﺪﺍﻧﺴﺘﻪ ﺑﻪ ﻗﻀﺎﻭﺗﺖ ﻧﺸﺴﺘﻦ
ﻓﺪﺍﯼ ﺳﺮﺕ
ﺍﮔﻪ ﺭﻓﺖ ﻭ ﭘﺸﺖ ﺳﺮﺷﻢ ﻧﮕﺎﻩ ﻧﮑﺮﺩ
ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﺎ ﭼﯿﺰ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺑﺨﻮﺍﯼ ﺑﺎ ﺣﺴﺮﺕ ﺗﺒﺎﻫﺶ ﮐﻨﯽ
ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺩﻭﺳﺖ ﻣﻦ

ﺑﺮﻗﺺ ﻭ ﺩﻧﯿﺎﯼ ﺧﻮﺩﺗﻮ ﺑﺎﺏ ﺩﻟﺖ ﻧﻘﺎﺷﯽ ﮐﻦ
ﮔﻮﺭ ﭘﺪﺭ ﻫﻤﻪ ﯼ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻗﻠﻢ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﻣﯿﺨﻮﺍﻥ ﺍﺣﺴﺎﺳﺘﻮ ﺧﻂ ﺧﻄﯽ ﮐﻨﻦ
ﺷﺎﺩ ﺑﺎﺵ ﻭ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺗﻘﺴﯿﻤﺶ ﮐﻦ ،ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﭼﯿﺰﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﺎﺩﯼ ﻧﺪﺍﺭﯼ
ﻧﮕﻮ ﺩﯾﮕﻪ ﮐﺎﺭ ﺍﺯ ﮐﺎﺭ ﮔﺬﺷﺘﻪ
ﺍ اﯾﻦ ﺗﻮ ﻫﺴﺘﯽ ﮐﻪ ﻣﯽ ﮔﺬﺭﯼ
ﺍﺯ ﺁﺭﺯﻭﻫﺎﺕ،ﺧﻮﺍﺳﺘﻪ ﻫﺎﺕ ،ﺷﺎﺩﯼ ﻫﺎﺕ ،ﺣﺘﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺕ
ﻫﺮﭼﯽ ﮐﻪ ﻫﺴﺖ ﻭ ﻧﯿﺴﺖ
ﻓـــــــﺪﺍﯼ ﺳﺮﺕ
ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﻭ ﺳﺨﺖ ﻧﮕﯿﺮ
ﻫﻤــــــﯿﻦ.
زندگی زیباست ای زیبا پسند🌹
در زندانی از تصاویر : قسمت اول هر کدام از ما رویایی شخصی در مورد "عشق"داریم . اینکه عاشق کیست و چگونه قرار است عشق بورزد شاید یکی از عمیق ترین تصاویر راز مانند ذهن ما باشد که دوست نداشته باشیم در موردش با کسی حرف بزنیم. بیشتر ادمها چه در رابطه باشند یا نه ، تصویر "یک عاشق " را در ذهنشان دارند . و وجود این تصویر در ذهن ماست که گاهی ما را به یک سرخوردگی و خستگی عجیب درونی میرساند در صورتی که ما به اشتباه فکر میکنیم این تصویر و رویا منبع انرژی خوبی ست که ما را هل میدهد به جلو و شاید گاهی فکر میکنیم که مسکنی موقت است برای رد شدن از مشکلات رابطه مان ! این تصاویر هیچ مشکلی ایجاد نمیکنند اگر بدانیم که فقط تصویر هستند و نه واقعیت ! اما گاهی این تصاویر با واقعیت فعلی زندگی مان ادغام میشوند و ما در واقعیت به دنبال این تصاویر میگردیم ! شبیه این است که فیلمی دائما از تلویزیون خانه ما پخش میشود از یک سرزمین رویایی و یک عاشق دلخسته که منتظر ماست تا خوشبختمان کند و ما انقدر شیفته ی این فیلم میشویم که باورش میکنیم و روزی تصمیم میگیریم که برویم و ان سرزمین و ان عاشق دلخسته ی منتظر را پیدا کنیم تا احساس خوشبختی کنیم ! تصاویر را از واقعیت جدا کنید ! واقعیت همینی ست که رو به روی شماست . اگر رابطه تان سرد است ، اگر رابطه دارید و دوستش ندارید اگر رابطه ندارید اگر... اگر هر چه هست ، همین است! با این که رو به روی شماست چکار میخواهید بکنید؟! در بیشتر تصویر سازی های "یک عاشق" در ذهنمان ، عاشق اغوشی گرم و التیام بخش دارد که ما میتوانیم در اغوشش مسئولیت هایمان را به او بدهیم ! به تصویر عاشق در ذهنتان دقت کنید .عاشقی که از راه میرسد و تمام مشکلاتمان حل میشود . دیگر مهم نیست چه بر سر ما امده در گذشته مان مهم این است که عاشقی داریم که ما را بی حد و مرز دوست دارد . نوازشمان میکند ، محبت میکند، جملات عاشقانه میگوید، هیچگاه از ما سرد نمیشود ، خیانت نمیکند ، هیجان زندگی با او هیچگاه تمام نمیشود ، هیچگاه دعوا نمیکند ، بحث نمیکند، بدنی بی نقص دارد و ما همیشه اولویت زندگی اش هستیم ! چه تصاویر زیبایی ! جایی در کتاب جنس دوم سیمون دوبووار نوشته شده : "همه ی اعمال احمقانه و همه ی کارهای خوبی که کرده ام یک علت دارند : ارزوی یک عشق کامل و ارمانی که با ان بتوانم خود را در بست ، واگذارم . هستی ام را به دیگری سپارم ، به خدا ، به مرد ، یا زنی چنان فراتر از من که دیگر نیاز نداشته باشم بیندیشم در زندگی چه باید بکنم یا به خود توجه کنم ... متن:#پونه_مقیمی
قسمت اخر: ".....کسی که بتوانم کورکورانه و با اطمینان از او پیروی کنم ....کسی که مرا حمل کند و مرا با ملایمت و محبت به سوی کمال ببرد. ارمیدن در بازوان نگهدارنده ی او ، بسیار کوچک و بسیار خود از دست داده در تیمار عاشقانه ی او ! چنان سراپا از ان او شدن که دیگر خود، نباشم." و این متن احتمالا تمام ان چیزی ست که ما از عاشق ذهنی مان میخواهیم . اما حواسمان نیست که اینها فقط تصاویر هستند ! ادمهایی که وارد رابطه با انها میشویم در واقعیت نباید این مسئولیت را قبول کنند و کسی که مسئولیت تمام و کمال عاشق ذهنی مان را قبول کند به زودی از ما و توقعاتمان خسته میشود ! چرا ادمها در ما فنا شوند و ما در انها !؟ عاشق هر که باشد و هر چه که انجام دهد قرار نیست مسئولیت خوشحال کردن مدام شما ، راضی نگه داشتن مدام شما ، اطاعت کردن و بیرون کشیدن رنج از بدنتان و رو به رو شدن با سختی های زندگی شما را داشته باشد ! رابطه ها و ادمها انطور که تصویر سازی میکنیم نیستند ! منتظر عاشق ذهنی تان نباشید که این انتظار شبیه نیرویی فرسایشی از درون عمل میکند . این نیرو یا شما را دردمند و متوقع میکند (یعنی در هر صورت شما از ادم رو به رویتان توقع دارید که به میل شما رفتار کند و کم کم دردمند میشوید چون این اتفاق نمیافتد) یا این نیرو شما را وادار میکند که ادم رو به رویتان را تغییر دهید که شاید شبیه ان عاشق لعنتی ذهنی تان شود!! نکنید این کار را ! تصویر عاشقی که قرار است از راه برسد رفتارهای ما را با خودمان و ادمهایی که با انها در رابطه هستیم تغییر میدهد . رویای داشتنِ عاشق بی عیب و نقص ما را در رابطه ی فعلی مان سرد و پر توقع میکند ، ما را بی حوصله و عنق میکند ! چون تحمل دیدن ادم رو به رو یمان را نداریم . و ما هر لحظه شریک رو به رویمان را با ان تصویر لعنتیِ عاشق پیشه ی ذهنی مان مقایسه میکنیم ! نه خودمان را میبینم نه ادم رو به رو را !! روزی که تصویرهای ذهنی مان را رها کنیم بخشهای جذاب و جدیدی را در ادمی که با او رابطه داریم کشف خواهیم کرد ! و بخش های جدیدی را در خودمان و حقیقت زندگی مان هم کشف خواهیم کرد ! اگر تنهاییم ، خب با تنهایی مان تعاملی سازنده برقرار میکنیم و قرار نیست هر روز که بیدار میشویم در فکر "عاشقی دلخسته و منتظر در جایی دور " باشیم ! قطعا با این فکر بیدار میشویم که امروز برنامه ام چیست و چگونه میخواهم به پایان برسانمش ؟در انتظار رسیدن به عاشق ؟یا در راه تلاش برای خودم و احساس خوب درونی ام ؟! . . پ.ن: به ادمهایی که خودشان برای احساس خوب درونی شان تلاش میکنند بگویید: افرین . متن:#پونه_مقیمی
سلام صبح قشنگ آدینه بخیر مرسی یاسمین جون
زانو بغل نشسته دلم کنج خانه ات،حالا فقط خیال من است وبهانه ات،باهر نفس تپیدوگرفت از فراق تو،قلب شکسته ازدل خسته سراغ تو،اقرار میکنم که خدایم فقط تویی،هر آنچه مانده است برایم فقط تویی،شاهد ترین به خلوت شب های تار من،سامع ترین به زمزمه های نزار من،افتاده بر زمین مپسندم که بی کسم،این سان غمین مپسندم که بی کسم