2821
2789
سلام وقتت ون بخیر دخترها خیلی خوشم اومد لباس و کفش آماده می کنید تیپ دخترونه می زنید البته کفش اسپرت ظریف هم بپوشید خیلی هم دخترونه میشید من خودم برا بیرون بازار گردش حتی خونه مادر شوهرم و با همسرم که میرم بیرون کفش اسپرت می پوشم
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

انشالله سلامتی کامل خواهرت الراز جان
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
مهدیه بیا یه فکری برا ابروهامون کنیم
این تینا ابروهاش مرتبه خدادادی اما من مهدیه متولد چندی؟
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
ماهرخ چه فایده کمن
ذهنیت ما تعیین میکنه روزمون چجوری بگذره👅 از پیله تنهاییت بیرون بیا😉 و از سختیهای پیش روت درس بگیر👌 همین سختیهاست که تو رو میسازه💓 پس امروز یه روز خوبه🐾 مگه اینکه با فکر دیروز خرابش کنی😜
ماهرخ جون درعوض برداریم کلی تغییر میکنیم. من تو خونه معروفم به مهدیه ابرو خفن من متولد 8 اسفند 72 هستم ماهرخ جون. بچه ها دهه فاطمیه هم شروع شده بهتون این ایام رو تسلیت میگم.من روهم از دعای خیرتون محروم نکنین
زانو بغل نشسته دلم کنج خانه ات،حالا فقط خیال من است وبهانه ات،باهر نفس تپیدوگرفت از فراق تو،قلب شکسته ازدل خسته سراغ تو،اقرار میکنم که خدایم فقط تویی،هر آنچه مانده است برایم فقط تویی،شاهد ترین به خلوت شب های تار من،سامع ترین به زمزمه های نزار من،افتاده بر زمین مپسندم که بی کسم،این سان غمین مپسندم که بی کسم
مهدیه منم ابرو داشتم اوووف پیوندشو دونه دونه بر داشتم ولی الانم نا مرتبه اخه حس میکنم ادم شلخته به نظر میاد من دوست ندارم بعدم دیگه الان ۲۴ سالمون داره میشه
نائب الزیاره هستم از طرفت خاطره.اصل دله.زنگ بزن ندای حرم گوشیو میگیرن رو به حضرت میتونی صحبت کنی. ماهرخ واسه من یه اصلاح حسابی میخواد با دونه دونه کارم راه نمیوفته.
زانو بغل نشسته دلم کنج خانه ات،حالا فقط خیال من است وبهانه ات،باهر نفس تپیدوگرفت از فراق تو،قلب شکسته ازدل خسته سراغ تو،اقرار میکنم که خدایم فقط تویی،هر آنچه مانده است برایم فقط تویی،شاهد ترین به خلوت شب های تار من،سامع ترین به زمزمه های نزار من،افتاده بر زمین مپسندم که بی کسم،این سان غمین مپسندم که بی کسم
من دقیقا هم سن شماها بودم مامانم با کتک بردم ارایشگاه گفت زشته دیگه دانشگاهم تازه تمام شده بود وفتم یک جا دخترونه اطرافش تمیز کرد یکمش نظافت محسوب میشه ولی مدل ندید و باریک نکنید
خاطره منم میخوام برم ارایشگاه بگم نا محسوس دورشو تمیز کنه یه باید بش بگم طی چند بار برم که کمتر بره تو چشم بابام میفهمه ولی خب کم کم بفهمه
تو که مامانت پایه بوده قبل دانشگاه میرفتی