2821
2789
بچه ها پست رو آپدیت کردم. خاطره اینجا همون قسمتیه که منتظر بودی http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1552367&T=&postID=60178621
زانو بغل نشسته دلم کنج خانه ات،حالا فقط خیال من است وبهانه ات،باهر نفس تپیدوگرفت از فراق تو،قلب شکسته ازدل خسته سراغ تو،اقرار میکنم که خدایم فقط تویی،هر آنچه مانده است برایم فقط تویی،شاهد ترین به خلوت شب های تار من،سامع ترین به زمزمه های نزار من،افتاده بر زمین مپسندم که بی کسم،این سان غمین مپسندم که بی کسم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودم میترسم تا به تاش کنم بدتر شه
با توجه به اینکه بینش الان تا به تاست 😅
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
ماهرخ من اصلا دیگه ارایشگاه نمی روم از همه تا به تا ارایشگاهم دقت نکنه جفت در نمیاد
من جایی که یکی کم داره با مداد می کشم جایی که نسبت به بقلی زیاد داره تیغ می زنم
خرابم شد زود بلند میشه ولی جای مطمئن بری خوب درمیاره
فیلی جونم تو تاپیک لباست بودم اگه قصد خرید داری سبز یا کرم برای مانتو قهوه ای خوب میشه وگرنه با همون صورتیه هم خوبه برای سورمه ای هم هر دو خوبه باز با سبزابی هم خوب میشه صورتی هم با طوسی خیلی خیلی ناز و دخترونه میشه بنظر من مانتوهات خیلی هم شیک و سنگین هستند
همیشه سعی کن از رنگهایی استفاده کنی که باهاشون بتونی چند تا ست درست کنی مثلا شال و شلوار طوسی تیره با هر رنگ روشنی قشنگ میشه کیفم من معوملا از این دخترونه های قیمت مناسب می خریدم رنگهایی که با کفش و شال ست می کردم حالا تو که مانتو رنگی داری با مشکی خوب میشن ولی هر از گاهی رنگی هم بخری مثل قهوه ای و سورمه ای خوبه چون اینام ست میشه
❁بـہ سـﻤــت خــ♡ـدا❁, [09.02.17 11:22] [ Photo ] 🌸جاده ی موفقیت سرراست نیست پیچی داردبنام شکست سرعت گیری به نام دوستان چراغ قرمزی بنام دشمنان امااگرعزم داشته باشید بااستقامت وراننده ای بنام خدا بجایی میرسیدکه موفقیت نام دارد 🌺 @samte_khooda 🌺 ❁بـہ سـﻤــت خــ♡ـدا❁, [10.02.17 10:05] #دعا برای حل گرفتاری : 🌸اگر در حال اضطرار و قطع امید برای حل گرفتاری این دعا را بخوانی ان شاء الله برطرف خواهد شد : وضوی کامل بگیر و دو رکعت یا چهار رکعت نماز بخوان و بگو : یَا مَوْضِعَ کُلِّ شَکْوَى وَ یَا سَامِعَ کُلِّ نَجْوَى وَ یَا شَاهِدَ کُلِّ مَلَأٍ وَ یَا عَالِمَ‏ کُلِ‏ خَفِیَّةٍ وَ یَا دَافِعَ‏ مَا یَشَاءُ مِنْ‏ بَلِیَّةٍ یَا خَلِیلَ إِبْرَاهِیمَ وَ یَا نَجِیَّ مُوسَى وَ یَا صَفِیَّ آدَمَ وَ یَا مُصْطَفِیَ مُحَمَّدٍ أَدْعُوکَ دُعَاءَ مَنِ اشْتَدَّتْ فَاقَتُهُ وَ قَلَّتْ حِیلَتُهُ وَ ضَعُفَتْ قُوَّتُهُ دُعَاءَ الْغَرِیبِ الْغَرِیقِ الْمُضْطَرِّ الَّذِی لَا یَجِدُ لِکَشْفِ مَا هُوَ فِیهِ إِلَّا إِیَّاکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ ‏ 🌸منبع : دعوات راوندی ص 130 🌺 @samte_khooda 🌺
زانو بغل نشسته دلم کنج خانه ات،حالا فقط خیال من است وبهانه ات،باهر نفس تپیدوگرفت از فراق تو،قلب شکسته ازدل خسته سراغ تو،اقرار میکنم که خدایم فقط تویی،هر آنچه مانده است برایم فقط تویی،شاهد ترین به خلوت شب های تار من،سامع ترین به زمزمه های نزار من،افتاده بر زمین مپسندم که بی کسم،این سان غمین مپسندم که بی کسم
خاطره از گوگل ترنسلیت استفاده کن