2789
منم ابروهامو برنداشتم .متاسفانه از شانش شبیه زن پهلوون خلیله تینا میگم بابا کفش خانومانه اسپرت هم هست برای بازار و گردش . من اصلا دوست ندارم بازار و گردش کفش پاشنه دار چون قطع به یقین کله پا میشم ولی برای دورهمی و مهمونی خب خوبه من خوشبختانه مشکل دماغ ندارم
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
ولی عینکی ام باید برم لیزیک .به زودی میرم بیمه تکمیلیمون اوکی شه رفتم
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای من از عمل میترسم
زانو بغل نشسته دلم کنج خانه ات،حالا فقط خیال من است وبهانه ات،باهر نفس تپیدوگرفت از فراق تو،قلب شکسته ازدل خسته سراغ تو،اقرار میکنم که خدایم فقط تویی،هر آنچه مانده است برایم فقط تویی،شاهد ترین به خلوت شب های تار من،سامع ترین به زمزمه های نزار من،افتاده بر زمین مپسندم که بی کسم،این سان غمین مپسندم که بی کسم
آهاا من این متنو از کتاب دون ژوان برداشتم
زانو بغل نشسته دلم کنج خانه ات،حالا فقط خیال من است وبهانه ات،باهر نفس تپیدوگرفت از فراق تو،قلب شکسته ازدل خسته سراغ تو،اقرار میکنم که خدایم فقط تویی،هر آنچه مانده است برایم فقط تویی،شاهد ترین به خلوت شب های تار من،سامع ترین به زمزمه های نزار من،افتاده بر زمین مپسندم که بی کسم،این سان غمین مپسندم که بی کسم
ماهرخ گوه بخورم دیگه پاشنه بلنداقاپام دردمی کرد دوستم می گفت حقتهتا توباشی گوه نخوری
ذهنیت ما تعیین میکنه روزمون چجوری بگذره👅 از پیله تنهاییت بیرون بیا😉 و از سختیهای پیش روت درس بگیر👌 همین سختیهاست که تو رو میسازه💓 پس امروز یه روز خوبه🐾 مگه اینکه با فکر دیروز خرابش کنی😜
عشقم الفاظ زشت زشت؟?????
ماهرخ اون بی تربیته
ذهنیت ما تعیین میکنه روزمون چجوری بگذره👅 از پیله تنهاییت بیرون بیا😉 و از سختیهای پیش روت درس بگیر👌 همین سختیهاست که تو رو میسازه💓 پس امروز یه روز خوبه🐾 مگه اینکه با فکر دیروز خرابش کنی😜
مرسی ماهرخ جون بچه ها چندوقته فکرای بیخود میکنم.همش میگم الان این مریضی رو میگیرم. تا یه جام درد میگیره ربطش میدم به یه مریضی بد اعصابم خورده از دست افکار مسخرم
سلام خاطره جونم. مرسی عزیزم.آره اصلا آدم منفی اندیشی نیستم چندروزه اینجوری شدم.
چقدر اون روزا منم اهل ست کردن بودم و واقعا لذت می بردم همیشه معروف بودم به ترکیب بندی رنگ لباس و ست کردن
حالا دلو دماغش ندارم برام فرق نمی کنه چی بپوشم حتی لباسهای خوبم مدتها از کمد و کاورشون خارج نمی شن نمی دونم چرا ولی ذوق و دلیلی ندارم انگار
همون یک دست لباس دم دست تر را همه جا می پوشم مگر مهمونی بریم که لباسها بیان بیرون و این مهمونیم عید به عیده بچه ها من خیلی بی ذوق و شوق شدم چی کار کنم