2789
طرز صحیح نشستن ستون فقرات و گردن در یک راستا پاها یا روی هم یا کنار هم روی زمین جفت میشه دستا روی هم و روی پا گذاشته میشه.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
یه خانوم باکلاس....... ✅آروم صحبت میکنه ✅آروم راه میره ✅آروم غذا میخوره ✅خمیده راه نمیره ✅خمیده نمیشینه ✅هرشب بدون تمیز کردن آرایشش و شستن صورتش تو رخت خواب نمیره ✅زیاد حرف نمیزنه و تا ازش نظر نخواستن نظر نمیده ✅با صدای بلند نمیخنده .ملیح میخنده ✅ارایش غلیظ اصلا برازنده یه خانوم متشخص نیست ✅همیشه از پوستش مراقبت میکنه(همیشه کرم ضد آفتاب و مرطوب کننده استفاده میکنه) ✅همیشه دندوناش تمیز و دهانش بوی خوب میده ✅ابروهاش مرتبه و موهای زائد نداره ✅به سلامتی و خوراکش اهمیت میده .ورزش فراموش نمیکنه ✅لباسای اتو شده و مرتب میپوشه ✅لباس زیر خوب میپوشه (سینه بند شل اصلا برازنده یه خانوم خوشتیپ نیست ) ✅آروم و شمرده حرف میزنه ✅کتاب میخونه و اطلاعاتش به روزه.دامنه لغاتش بالاست ✅حسودی و غیبت نمیکنه ✅شبا دیر نمیخوابه .صبح ها هم تا لنگ ظهر تو رخت خواب نیست
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شماها اضافه کنید هرچی یادتون اومد
دریا منم شمارمو فرستادم باید سیو کنیش
بچه ها کسی هست زبان خوب بلد باشه؟
زانو بغل نشسته دلم کنج خانه ات،حالا فقط خیال من است وبهانه ات،باهر نفس تپیدوگرفت از فراق تو،قلب شکسته ازدل خسته سراغ تو،اقرار میکنم که خدایم فقط تویی،هر آنچه مانده است برایم فقط تویی،شاهد ترین به خلوت شب های تار من،سامع ترین به زمزمه های نزار من،افتاده بر زمین مپسندم که بی کسم،این سان غمین مپسندم که بی کسم
چگونه همسر دلخواهم را بیابم؟ ازدواج چیزی نیست که باید به دست آورید، کاری ست که باید آن را انجام دهید گام چهار: اگر می خواهی با کسی که می خواهی ازدواج کنی، خودت را کشف کن خدایا به امید تو 1ـ ورود تمام کسانی که خود و دیگران را نبخشیده اند و یا طلب بخشش از دیگران نکرده اند و از همه مهمتر، روابط نامناسب خود را ترک نکرده اند، به گام چهارم ممنوع است... 2ـ اگر می خواهی با کسی که می خواهی ازدواج کنی، خودت را کشف کن. 3ـ این گام چهارم است، سخت نیست اما باید برایش وقت بگذارید تا میسر شود. بنیان این نوشته ی من، از کتاب قانون جذب مایکل.ج . لوسیر است. 4ـ موانع را از سر راه برداشته ایم و اکنون زمان خواستن است... برای رسیدن به همسر الهی تان، ابتدا باید خود را بشناسید و همسر الهی تان را کشف کنید.... برای این کار، قلم و کاغذی بیاورید........ آماده اید؟... شما باید بدانید که چه می خواهید.... ملاک های درست برای شما چیست؟... یادتان باشد ملاک شما، ملاک شماست و به کس دیگری ارتباطی ندارد... بنابراین جدولی بکشید با دو ستون و در ستون اول از تضاد که توضیحش می دهم، استفاده کنید و ستون دوم را فعلا خالی بگذارید.... قانون وضوح از طریق تضاد می گوید: تضاد تمام آن چیزی است که از آن خوشت نمی آید و تو را در حال و هوای منفی نگاه می دارد. لحظه ای که چیزی را در زندگی ات شناسایی می کنی که در تو احساس تضاد و بی رغبتی ایجاد می کند یا اعلام می کنی که آن را نمی خواهی، آن را به قانون جذب پیشکش می کنی... بنابراین می توان از راه شناخت تضادها به وضوح و خواسته ی اصلی خود رسید و آنها را از زندگی خود حذف کرد... چیزهایی هست که حتما شما را در روابط قبلی تان آزار داده است یا در دیگران می بینید و نمی پسندید، باید آن ها را در ستون اول که تضاد هاست بنویسید، من نوشته ی خودم را به عنوان مثال برایتان می گذارم تا بهتر متوجه شوید: برگه ی وضوح از طریق تضاد برای به دست آوردن همسر آرمانی من تضاد: 1ـ دروغگو 2ـ خیانت کار 3ـ به اندازه ی کافی دوستم نداشت 4ـ عصبی 5ـ بد دهن و بی ادب 6ـ چهره اش را دوست نداشتم 7ـ بداندام ( قدکوتاه و چاق) 8ـ به احساساتم توجه نمی کرد 9ـ زورگو 10ـ دخالت ندادن من در تصمیم گیری ها 11ـ نامهربان 12ـ عجول 13ـ پرحرف 14ـ تحصیلات نامتناسب با من 15ـ بی شعور 16ـ خبیث 17ـ شنونده ی بد 18ـ صدای زشت 19ـ سرد و خودخواه در رابطه ی جنسی 20ـ خودرای 21ـ عقده ای 22ـ غیراجتماعی 23ـ احترام نگذاشتن به خانواده ی من 24ـ تهدید کردن من 25ـ عاشق من نبودن 26ـ بی علاقه به هنر و ورزش 27ـ تفاوت فرهنگی 28ـ عدم درک من 29ـ بی علاقه به پیشرفت 30ـ تکلیفش با خودش معلوم نبود 31ـ نماز نمی خواند 32ـ سیگار می کشید و شاید هم معتاد بود 33ـ مشروب می خورد 34ـ کنترل کننده 35ـ بی کار 36ـ بی پول 37ـ بی اتومبیل 38ـ بی خانه 39ـ بی عرضه و تنبل 40ـ در سختی ها تنهایم می گذاشت 41ـ رقیب داشتم 42ـ اسم و فامیلی نازیبایی داشت 43ـ کتاب نمی خواند 44ـ لوس 45ـ تفاوت سنی زیاد 46ـ بدبین 47ـ خانواده اش تحصیل کرده و خوب نبودند 48ـ از بودن در کنار او گاهی خجالت می کشیدم 49ـ مرا تنها برای دوستی و خوشگذرانی می خواست شاید نوشتن این تضادها خیلی ساده نباشد، بنابراین برایشان خوب وقت بگذارید چون نباید هیچ چیزی را از قلم بیندازید... چون وقتی چیزی را ذکر نمی کنید کائنات به سلیقه ی خود برایتان تصمیم می گیرد! توجه کنید، این قسمت بسیار مهم است، توجه کردن به تضاد اساسی است زیرا شما را به وضوح می رساند، به کشف خود و آن چه که دوست دارید... حالا در ستون دوم، جلوی هر مورد خواسته ی اصلی خود را بنویسید و صادقانه به خود پاسخ دهید که چه می خواهید...بعد که برای هر مورد خواسته ی خود را نوشتید بر روی تضاد آن مورد خط بکشید.... ستون دوم برگه ی وضوح از طریق تضاد من برای به دست آوردن همسر آرمانی من وضوح: 1ـ صادق و راستگو 2ـ با وفا 3ـ بیشتر از هرکس دوستم دارد 4ـ متعادل 5ـ باادب و نزاکت 6ـ زیبا چهره 7 ـ خوش تیپ و قد بلند 8ـ به احساساتم توجه کند و جویای آنها باشد 9ـ خواسته هایم برایش مهم باشد 10ـ هنگام تصمیم گیری عقیده ام را بپرسد 11ـ مهربان و احساساتی 12ـ صبور 13ـ زیبا و به جا صحبت کند 14ـ تحصیلاتش متناسب با من باشد 15ـ با شعور 16ـ پر از ارزش های انسانی 17ـ شنونده ی عالی 18ـ صدای زیبایی داشته باشد و به دلم بنشیند 19ـ بسیار گرم و فداکار در رابطه ی جنسی 20ـ هم فکر 21ـ چشم و دل سیر باشد 22ـ اجتماعی باشد 23ـ به خانواده ام احترام بگذارد 24ـ در مشکلات همیشه بهترین راه حل را انتخاب کند 25ـ عاشق من است 26ـ علاقه مند به هنر و ورزش 27ـ با فرهنگی متناسب با من و خانواده ام 28ـ درک کامل من 29ـ علاقه مند به پیشرفت 30ـ هدفمند و امیدوار در زندگی 31ـ نماز می خواند و با خدا رابطه ی خوبی دارد و می داند چرا نماز می خواند 32ـ بدنش تنها به مصرف مواد مفید عادت دارد 33ـ نوشیدنی های مفید می نوشد. 34ـ انعطاف پذیر و متعادل 35ـ دارای شغلی عالی 36ـ ثروتمند 37ـ دارای اتومبیل لوکس 38ـ دارای خانه ای مناسب 39ـ بسیار باعرضه و فعال 40ـ همیشه همراهم است 41ـ هیچ کس را به اندازه ی من دوست ندارد 42ـ اسم و فامیل زیبا دارد 43ـ کتابخوان است 44ـ خودساخته 45ـ هم سن و سال هستیم 46ـ خوش بین و امیدوار 47ـ خانواده ی خوب و تحصیلکرده ای دارد 48ـ همیشه به او افتخار می کنم 49ـ مرا به عنوان همسر می پذیرد بعد از پرکردن هر دو ستون و خوب اندیشیدن پیرامون آنها، از این فرمت برای نوشتن خواسته ی خود استفاده کنید: شروع مطلب: من در مرحله ی جذب تمام چیزهایی هستم که لازم است بدانم، انجام دهم یا داشته باشم تا ارتباط آرمانی ام را به سوی خود جذب کنم و آن فرد همسر من باشد. اصل مطلب: ( این قسمت را با توجه به تضاد و وضوح خود بنویسید) مثال از نوشته ی من: خیلی دوست دارم بدانم ارتباط آرمانی من با مردی که مملو از ارزش های انسانی ست چه احساسی دارد، مردی که صادق و راستگو، با وفا، متعادل، باادب و خوش بین، بانزاکت، مهربان و احساساتی، قدرشناس، صبور، باشعور، هم فکر، انعطاف پذیر، امیدوار و متعادل و خودساخته است و من از بودن در کنار او لذت می برم. دوست دارم این احساس را داشته باشم که جفت دلخواهم مردی با ملاحظه و مهربان و احساستی است و درباره ی احساسات و افکار من از من می پرسد و من از این که مرا در تصمیم گیری ها هرچند برای چیزهای کوچک دخالت می دهد، بسیار خرسندم. دوست دارم همسرم اجتماعی باشد، چشم و دل سیر باشد، به خانواده ام احترام بگذارد و فرهنگی که با آن رشد کرده، مشابه و چه بسا بهتر از فرهنگ من و خانواده ام باشد و تصور داشتن چنین مردی در کنارم چه شگفت انگیز است. من ایمان دارم مردی که خداوند برایم انتخاب کرده است، با خدا رابطه ی خوبی دارد، نمازش را می خواند، نوشیدنی های مفیدمی نوشد و بدنش را تنها به مصرف مواد مفید عادت داده است. در زندگی بسیار هدفمند است و علاقه ی بسیاری به پیشرفت دارد و تصور این مرد برایم بسیار هیجان برانگیز و دوست داشتنی است. تصور زندگی مشترک در کنار مردی زیباصورت، خوش اندام و خوش تیپ و قدبلند که صدایی زیبا هم دارد و زیبا و به جا صحبت می کند و علاوه بر این شنونده ی بسیار عالی ست و اسم و فامیل زیبایی دارد و از نظر سن و فکر با من هم خوانی دارد، بسیار خرسندم می کند. من می دانم همسرم در مسائل جنسی بسیار بسیار گرم است و د رهمه حال از خودگذشته و فداکار است و ما در کنار هم به بالاترین لذت ها می رسیم. مطمئن هستم که همسرم عاشق من است و مرا بیش از هر کسی در دنیا دوست می دارد و به درک کاملی از من و خواسته های من رسیده است و در تمام لحظات زندگی همراه و پشتیبان من است و در لحظات سخت و مشکلات همیشه بهترین راه حل و راه چاره را انتخاب می کند و این اطمینان مرا بسیار قوی می کند. لذت زندگی در کنار مردی که با شعور و کتابخوان است و تحصیلاتی هم تراز با تحصیلات من دارد و علاقه مند به هنر و ورزش است مرا به وجد می اورد. من نتیجه گرفته ام که مرد دلخواهم و همسرم بسیار با عرضه و فعال است به همین دلیل شغلی عالی و پردرآمد دارد و وضع مالی ما در کنار هم بسیار خوب است و ما خانه و اتومبیل لوکس و زیبایی داریم و این برایم بسیار خوشآیند است. من او را برای همه ی آنچه که هست تحسین می کنم و همیشه حامی او هستم و به او افتخار می کنم و او هم متقابلا، مرا برای همه ی بودنم در حد پرستش دوست می دارد، تحسین می کند، حامی من است و از بودن در کنار من بسیار لذت می برد. خاتمه ی مطلب: قانون جذب خود را نشان می دهد و با آنچه لازم است رخ بدهد تا خواسته های من تحقق یابد، همنوا می شود. 5ـ این کار بسیار مهم را تا شنبه ی بعد انجام دهید تا بقیه ی مسیر را برایتان توضیح دهم. 6ـ دعا کنید: عشق مقاومت ناپذیر خدای درونم، اکنون همسر الهی و دلخواهم را به سویم جذب می کند
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
الراز جان کجا بودی؟نبودی؟ برات مقدور هست تو گروه تل.گرام هم بیای؟هم اینجا هم اونجا؟