2789
عنوان

مستاجر

86 بازدید | 8 پست

سلام خانوما خوبین یه مشکل برام پیش اومده اگر اطلاعی دارید از این موضوع کمکم کنید

ما وقتمون تا ۳۰/۳ بوده مستاجریم که جابه جا بشیم

یه خونه پیدا کردیم که مستاجرش ۲۰ تیر خالی میکنه یعنی ما ۲۰روز اختلاف داریم

تلوزیون اعلام کرد بخاطره جنگ و اینا ۲ ماه باید صاحبخونه ها به مستاجر ها مهلت بدن یعنی ۲ ماه اضافه تر حالا صاحبخونه ما گیر داده که باید پاشید چیکار کنم به چه شماره ای میتونم شکایت کنم یا بگم

تا شکایت کنی و جواب شکایتت بیاد ۳،۴ ماه زمان میبره.

ب نظرم ارزش نداره با صاحب خونه کل بندازی، بعد اونم سر دادن پول پیش اذیتت میکنه بعد واس اونم باید ۳،۴ ماه صبر کنی تا جواب شکایتت بیاد

درخواست دوستی اصلا قبول نمیشه، چه زن و چ مرد.هیچی مذکری ریپلای و لایک نکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لعنت ب اینجور صاب خونه ها حالا مگه میمیره دو هفته صبر کنه

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                

ببین بهش پول بدین آروم نمیشه

کار واجبی داره?

h۵ttps://ble.ir/FaalHoosh_bot?start=b1866276196. این لینک فالهوش بله هست(۵ رو حذف کنین بعدش کپی کنین)، ممنون میشم واردش بشین یه اعتبار به من میده، بهش نیاز دارم خیلی ممنونم ازتون🥹❤️ اگه رفتی لایک کن برات ۲ تا صلوات میفرستم 🩵 یه اعتبار رایگانم داره برای خودتون اگه دوست داشتین. یک عاشق تارت هستم( نمیدونم چرا اینم بن شده ینی چی💔)🌟 اگه از ربات بله از لینک من استارت زدین درخواست دوستی بدین تا براتون بگیرم تارت 💖 البته همیشه به چشم سرگرمی بهش نگاه کنین🌟 ماه زیباست، مگه نه

دیگه ۲۰ روز ارزش شکایت و ... نداره

با صابخونه صحبت کنید . اون ۲۰ روز با هزینه بیشتر اجازه بده بمونید . راهش همینه

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️