2789
نخوردن مشروب و سیگار حق داری به شرط اینکه خانوادت هم استفاده نکنن .ادمای دور و برت . ولی مادی رو باید در حد خانواده خود ادم باشه ...ادم باید ببینه اون ادمی که ما میخوایم میاد در یه خونه ای مثل خونه ی ما ؟ یه سری معیارا اصله .رو اون اصلیا سخت میشه کوتاه اومد .
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
خاطره معیارهات اصلاهم عجیب نیست منم یکی بفهمم یک روز قلیون کشیده فقط می اندازمش بیرون
ذهنیت ما تعیین میکنه روزمون چجوری بگذره👅 از پیله تنهاییت بیرون بیا😉 و از سختیهای پیش روت درس بگیر👌 همین سختیهاست که تو رو میسازه💓 پس امروز یه روز خوبه🐾 مگه اینکه با فکر دیروز خرابش کنی😜

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

یاسمین جون دلم برات تنگ شده
ذهنیت ما تعیین میکنه روزمون چجوری بگذره👅 از پیله تنهاییت بیرون بیا😉 و از سختیهای پیش روت درس بگیر👌 همین سختیهاست که تو رو میسازه💓 پس امروز یه روز خوبه🐾 مگه اینکه با فکر دیروز خرابش کنی😜
قبول کنید پسری که لب به مشروب نمیزنه و خانوادشم همینطور به ندرت میره تو خانواده ای که اهل مشروبن .جز استثنا .....بحث سیگار فرق میکنه الان ۴۰ درصد مردم سیگارین .اینکه بخوای پسره اهل سیگار نباشه خیلی توقع بالایی نیست .
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
دریا بابا جان ایدی دادیم .بیا دیگه .یا شمارتو بفرست برام
بهم پیام بدید تو تل.گرام تا لینک بفرستم .@dali720
آره واقعا منم نمیتونم
زانو بغل نشسته دلم کنج خانه ات،حالا فقط خیال من است وبهانه ات،باهر نفس تپیدوگرفت از فراق تو،قلب شکسته ازدل خسته سراغ تو،اقرار میکنم که خدایم فقط تویی،هر آنچه مانده است برایم فقط تویی،شاهد ترین به خلوت شب های تار من،سامع ترین به زمزمه های نزار من،افتاده بر زمین مپسندم که بی کسم،این سان غمین مپسندم که بی کسم
بچه ها ما داریم یه سری خصلت های خانومانه و متانت رو در خودمون پرورش میدیم تو گروه اگه دوست دارین انجام بدین