2789
سلام به همگی دوستان عزیزم😘 ممنون یادم کردی تینا جون اوضاع روحیم قروقاطیه; پریودهم که میشم دیگه بدتر😂 مطالب تاپیک و گروه خیلی خوبه; ولی نمیدونم چرا همشون بهم استرس و نگرانی مضاعف وارد میکنه حتی حرفهای گیس گلابتون😶 بخاطر همین سعی دارم برای یک مدت همه چیزو بذارم کنار و کمتر به موضوع ازدواج فکرکنم یعنی کم رنگ ترش کنم تو ذهنم ! اگر هم پیش آمد, خوش آمد...
زندگی زیباست ای زیبا پسند🌹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مبگن هیچوقت دلیلتون برای ازدواج این موارد نباشه:

نیاز جنسی
رهایی از اوضاع خانه پدری
ترس از بالا رفتن سن
علاقه به بچه دار شدن
علاقه به داشتن خانه و زندگی مستقل
فرار از احساس تنهایی

که درحال حاضر همه ی موارد فوق شامل حال من میشه💁

دراین مواقع بنظر شما تکلیف چیه؟!
یاسمین همه اینا هست برا ههمون
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
دختر ها من دوهفته ای که نبودم خواهرم مریض بود بعد تا شنبه هم کمتر میام تاپیک به سوال ها در صورت لزوم جواب میدم بر طبق گام چهار که ص قبل گزاشتم خصوصیات بنویسد
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
یاسمین جان، نیاز به مستقل شدن، نیاز جنسی، بچه دار شدن، نیاز به داشتن همدم و... همه ش طبیعه و بخشی از دلایل ما واسه ازدواج هستن. منظور این که اون نیازه اینقدر جلو چشمتون رو نگیره که بقیه خصوصیات طرفو نبینید بخصوص منفی هاشو؛ یا معیارهاتون رو فدا نکنید. یعنی به طور مثال واسه رهایی از حس تنهایی، تن به اژدواج به هر کی (کسی که کاملا دنیاش با شما فرق داره) ندین چون بعدا دچار مشکل. میشین. اون نیازها حق طبیعی تو هست که با ازدواج رفع بشه فقط درستش اینکه هر خواستگاری اومد همه جانبه بهش نگاه بشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

ثروتمندواقعےچیزهایی راجمع میکند که باخرج کردن ازمقدارآنها کم نمیشودبلکه بیشترمیشود مثل مهربانی سخاوت،لبخند، اخلاق خوب وانسانیت... عشق و مهروزی پراز عشق و شور زندگی باشید ❤️
ذهنیت ما تعیین میکنه روزمون چجوری بگذره👅 از پیله تنهاییت بیرون بیا😉 و از سختیهای پیش روت درس بگیر👌 همین سختیهاست که تو رو میسازه💓 پس امروز یه روز خوبه🐾 مگه اینکه با فکر دیروز خرابش کنی😜
☄دوست عزیزم☄ یادت باشه قرار نیست تو بار مشکلاتو به دوش بکشی.... قرار نیست تو با مشکلات بجنگیی ... فقط درخواست کن و بارتو بسپار به خدا .... وظیفه تو فقط و فقط شادی و لذت بردن از زندگیه... بایست کنار و ببین خدا وکائنات چه جوری همه چیزو طبق خواستت مهیا میکنه ! 🌿🌺🌿 @arameshz1
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
وقتی حال خوب و بدت وابسته به رفتار دیگران شود کم کم مومیایی خواهی شد. اگر منتظر بنشینی تا کسی پیدا شود و تو را خوشبخت کند و به خواسته هایت برساند مومیایی می شوی. وقتی ازدواج برایت مهمتر از استقلال مالی می شود و منتظری تا مردی بیاید و تو را به هرچه که نداری برساند یعنی مومیایی هستی. وقتی خواسته های همه را به خودت ترجیح میدهی مومیایی هستی .وقتی سال به سال یک ورق کتاب نمی خوانی و تعداد دفعات آرایشگاه رفتنت بیشتر از سالن های ورزشی می شود مومیایی هستی .وقتی نمی گذاری عقلت رشد کند طبیعی ست که تو آخرین نفری باشی که نظرت را می پرسند و به دنبال مشورتت می گردند و در واقع مومیایی هستی .وقتی برای جلب توجه و خود نشان دادن از اندام و چهره ات که تو نقشی در آنها نداری به جای مغزت که تو در پرورش آن نقش داری استفاده کنی مومیایی هستی. مومیایی نباشید
زانو بغل نشسته دلم کنج خانه ات،حالا فقط خیال من است وبهانه ات،باهر نفس تپیدوگرفت از فراق تو،قلب شکسته ازدل خسته سراغ تو،اقرار میکنم که خدایم فقط تویی،هر آنچه مانده است برایم فقط تویی،شاهد ترین به خلوت شب های تار من،سامع ترین به زمزمه های نزار من،افتاده بر زمین مپسندم که بی کسم،این سان غمین مپسندم که بی کسم
خیلی قشنگه چرا آنقدر فعالیت هاکم شده
ذهنیت ما تعیین میکنه روزمون چجوری بگذره👅 از پیله تنهاییت بیرون بیا😉 و از سختیهای پیش روت درس بگیر👌 همین سختیهاست که تو رو میسازه💓 پس امروز یه روز خوبه🐾 مگه اینکه با فکر دیروز خرابش کنی😜
🔵وضعیت اعتقادی: مذهبی مقید به رعایت حلال و حرام اهل مسجد, دعا و سفرهای مذهبی احترام به تمامی موجودات زنده 🔵وضعیت اجتماعی: گرم و صمیمی رفتار دوستانه شاد و پرانرژی برونگرا جسور مبادی آداب ممتاز میان جمع خوش برخورد 🔵وضعیت احساسی: مهربان دلسوز توانا در بیان راحت احساساتش حامی من و رویاهایم متعهد و پایبند توانا در ابراز محبت رمانتیک 🔵وضعیت اقتصادی/شغلی: یک مدیر اقتصادی عالی دارای هدف مشخص و برنامه ریزی کاری منظم اخلاق مدار سخاوتمند دارای توانایی لذت بردن از چیزهای خوب زندگی سختکوش و صادق درکار 🔵وضعیت علائق و سرگرمی: علاقمند مطالعه اهل مسافرت و طبیعت گردی 🔵وضعیت فکری/عقلانی: متکی به خود صبور واقع بین منطقی مدیر و مدبر تحصیلکرده اهل مشورت انتقادپذیر ذهن خلاق علاقه مند به آموختن 🔵وضعیت ارتباطات: قادر در بیان صحیح افکار و احساساتش مایل به رفع مشکلات و مسائل با گفتگو اهل مشورت در امور مختلف; با متخصص آن امر 🔵وضعیت رشد شخصی: قادر به قبول و دیدن نقایص شخصی اش ساعی در رفع نقاط ضعفش دارای مطالعه در زمینه رشد شخصی 🔵وضعیت ظاهر: قدبلند تیپ بچه مثبت ته ریش( حتما) خوش پوش خوش هیکل موهای تیره و پرپشت مقید به رعایت نظافت شخصی! عادات غذایی سالم عادات ورزشی منظم
یه بار گفتیم الزار جون خصوصیات رو دوباره بگیم؟
زانو بغل نشسته دلم کنج خانه ات،حالا فقط خیال من است وبهانه ات،باهر نفس تپیدوگرفت از فراق تو،قلب شکسته ازدل خسته سراغ تو،اقرار میکنم که خدایم فقط تویی،هر آنچه مانده است برایم فقط تویی،شاهد ترین به خلوت شب های تار من،سامع ترین به زمزمه های نزار من،افتاده بر زمین مپسندم که بی کسم،این سان غمین مپسندم که بی کسم
یاسمین قشنگ همه رو تفکیک کرده میشه همینارو برداریم جاهایی که دوست داشتیمو تغییر بدیم یا موردی اضافه یا کم کنیم؟