2789
عزیزم به خدا توکل کن و شک نکن اصن..مطمئن باش بهترین رو سر راهت قرار میده..باور داشته باش اگه اینو تونستی جذب کنی فرد مورد نظر اصلی هم میتونی جذب کنی..تمام امیدت فروکش کرده در صورتی که باید با ارتعاش مثبت و حاله خوب ادامه بدی و توی دفترتم بنویس که فلان روز یه نشونه خیلی بزرگ دیدم که یعنی دارم به جذبم و خواستم نزدیک میشم ..البته فک میکنم شما باید ذهنتو پاکسازی کنی که این موانع از سر راهت برداشته بشه عزیزم
👀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها فیلم عقد دوست قدیمیم رو دیدم خیلی حالم بد شده و گریه می کنم حس می کنم هیچ وقت کسی منو نمی خواد چون من بلد نیستم بخندم شخصیتم هیچ وقت خوش حال نیست خیلی حس بدی دارم اصلا نمی تونم خودمو تو لباس یامراسم عقد تصور کنم یه غم شدیدی تو دلمه
فیلی جوتم تا جایی که فهمیدم باید سعی کنی بدی ها را تفییر بدی و اصلاح کنی خوبهاشم پر رنگ کنی این کار اول پذیرش می خواد بعد هم تلاش و کاری که باید حتما مرتب با تاکید به خودت انجام بدی یکم مشکله ولی شدنیه
من تا حدودی همینطورم و فعلا لیست را نوشتم تا هفته ای یکبار روی یکی از مثبتها و یکی از منفیها کار کنم این راه بود که به ذهن من رسیده عزیزم اگر تو هم به راهکار و نتایج مثبتی برای جیزهایی که تعریف کردی رسیدی حتما اینجا بگو عزیزم مشکل منم هست ممنون