2789
منم با گروه تل.گرام موافقم
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
سلاااااااااااام دوستان عزیزم امیدوارم که حال همتون خوووووب باشه من چند وقتیه خواننده تاپیکتون هستم واسه همتوووون ارزوی خوشبختی کنار بهترینا رو دارم امیدواااارم به زودی زود به عشقتون به مرد رویاهاتون برسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ثمین همینکه در عالم واقعی فرد مورد تظر پیدا کردی عالیه نا امید نشو حتما گزینه بهتر هم در انتظارت هست پس به تلاشت و مسیرت ادامه بده
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
کاش بریم تلگ رام من حوصله سایت رودیگه ندارم
ذهنیت ما تعیین میکنه روزمون چجوری بگذره👅 از پیله تنهاییت بیرون بیا😉 و از سختیهای پیش روت درس بگیر👌 همین سختیهاست که تو رو میسازه💓 پس امروز یه روز خوبه🐾 مگه اینکه با فکر دیروز خرابش کنی😜
الراز جان زحمتشو بکش
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
با گوشی اومدن نی نی سایت سخته
من یه گروه زدم ولی لینکشو بزارم اینجا همه میان
این ایدیمه بیاین اسم نی نی سایتتونو بگین بعد من لینک بهتون میدم @Dali720
سلام خانمهای خوشبخت.... عروسای آینده ..... خوبید ؟ امیدوارم که عالللللللللللللییییییییییی باشید! کسانی که نموتنن مثبت فکر کنند تاپیک نهال بانو رو بخونید قبلا لینکش اینجا گذاشتم ... یه کتاب دارم می خونم خیلی خوبه " طراحی نظم با فنگ شویی" ترجمه گیتی خوشدل ... بخونیدش .. و بهش عمل کنید ..در مورد رفع انباشتگی خیلی خوب توضیح داده ... موفق باشید
.....be brave , even if you are not,pretend to be
در کنارش ارسال مدیا راحت تره
از عالمی پرسیده شد؛ چه اشکالی دارد انسان به جنس مخالف نگاه کند و لذت ببرد؟ ایشان پاسخ داد: نگاه به حسن جمال جنس مخالف ضررهایی دارد که به طورخلاصه اشاره میشود؛ ۱-میبینی،میخواهی،به وصالش نمیرسی،دچار افسردگی میشوی! ۲-میبینی،شیفته میشوی،عیب هارا نمیبینی،ازدواج میکنی،طلاق میدهی! ۳-میبینی ،دائم به او فکر میکنی،از یاد خــدا غافل میشوی،از عبادت لذت نمیبری! ۴-میبینی،باهمسرت مقایسه میکنی،ناراحت میشوی،بداخلاقی میکنی! ۵-میبینی،لذت میبری،به این لذت عادت میکنی،چشم چران میشوی،درنظر دیگران خوار میگردی! ۶-میبینی،لذت میبری،حب خدا دردلت کم میشود،ایمانت ضعیف میشود! ۷-میبینی،عاشق میشوی،از راه حلال نمیرسی،دچار گناه میشوی! . لذا اسـلام در یک کلام میگوید : نگاهت را از جنس مخالف بــردار!
زندگی زیباست ای زیبا پسند🌹
چجوربیایم توگروه
ذهنیت ما تعیین میکنه روزمون چجوری بگذره👅 از پیله تنهاییت بیرون بیا😉 و از سختیهای پیش روت درس بگیر👌 همین سختیهاست که تو رو میسازه💓 پس امروز یه روز خوبه🐾 مگه اینکه با فکر دیروز خرابش کنی😜